Ο Μπατσουαγί… έσωσε τον Μίτσελ στο 94′

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, Μίτσελ, αποφάσισε να ξεκινήσει τον Στίβεν Φλέτσερ στην επίθεση αντί του μόνιμου σκόρερ Μπατσουαγί. Στο 77' έβγαλε τον Σκοτσέζο βάζοντας το διεθνή Βέλγο άσο και ο τελευταίος έσωσε τον Ισπανό τεχνικό από τις αποδοκιμασίες ισοφαρίζοντας στο 94' τη Σεντ Ετιέν στο "Βελοντρόμ".

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, Μίτσελ, αποφάσισε να ξεκινήσει τον Στίβεν Φλέτσερ στην επίθεση αντί του μόνιμου σκόρερ Μπατσουαγί. Στο 77′ έβγαλε τον Σκοτσέζο βάζοντας το διεθνή Βέλγο άσο και ο τελευταίος έσωσε τον Ισπανό τεχνικό από τις αποδοκιμασίες ισοφαρίζοντας στο 94′ τη Σεντ Ετιέν στο “Βελοντρόμ”. 

Οι γηπεδούχοι που έχουν να νικήσουν στην έδρα τους από τις 13 Σεπτεμβρίου (!), ναι καλά διαβάσατε, έμειναν με δέκα παίκτες στο 61′, λόγω ενός πολύ σκληρού μαρκαρίσματος από πίσω του του Ν Κουλου στον Παγιό. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 85′ με τον Μονέ Πακέ στο 85′ και έχοντας αριθμητική υπεροχή όλα έδειχναν ότι θα φύγουν με το τρίποντο από τη Μασσαλία. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη όμως… Το γκολ της ισοφάρισης ήρθε στο τελευταίο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης. Ο Αλεσαντρινί εκτέλεσε φάουλ, ο Μπατσουαί ξέφυγε με ωραίο κίνηση από τα μαρκαρίσματα και με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-1 σημειώνοντας το 13ο φετινό του τέρμα στο “Σαμπιονά”.

Το αποτέλεσμα
Μαρσέιγ – Σεντ Ετιέν 1-1
0-1 Μονέ – Πακέ (85)
1-1 (90+4) Μπατσουαΐ

Οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν από το 61′ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα του Ν Κουλού


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.