Κέρκυρα- ΠΑΣ Γιάννινα (vid)

Δείτε τί δήλωσαν Χάβι Γκράθια και Άγγελος Αναστασιάδης στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος της αναμέτρησης Κέρκυρα - ΠΑΣ Γιάννενα...

Χάβι Γκράθια:  «Ξέρουμε ότι είναι ένα ματς που μας δίνει τη δυνατότητα να ξεπεράσουμε την ομάδα που είναι ακριβώς πάνω από εμάς στην βαθμολογία. Όταν ήρθα μετά την 7η αγωνιστική με δύο βαθμούς θα υπέγραφα ότι θα είμαστε σε αυτή την κατάσταση που είμαστε και να έχουμε αυτή την επιλογή. Με νίκη το Σάββατο υπάρχει αισιοδοξία ότι θα τα καταφέρουμε.

Θεωρώ ότι “κλειδί” για μας είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια που κάνουμε για να βελτιωθούμε. Πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια, με μεγάλη ένταση μέσα στο παιχνίδι και με την βοήθεια του κόσμου μας ότι θα πετύχουμε τον στόχο μας.

Προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε στον τομέα του σκοραρίσματος και πολλές φορές αυτή είναι η διαφορά μεταξύ των ομάδων στο ποδόσφαιρο, αυτή η αποτελεσματικότητα και προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε. Με λίγη τύχη θα πάρουμε τη νίκη που θέλουμε».

Άγγελος Αναστασιάδης:«Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολύ καλές αμυντικές επιλογές, θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερες επιθετικά.

Πετύχαμε δύο καλά και εύκολα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, αλλά αυτό οφείλεται στο ότι παίζαμε με δέκα παίκτες και πολλά παιδιά είχαν φορτωθεί με κίτρινες κάρτες.

Ευχαριστώ τα παιδιά για την προσπάθεια, αλλά ευχαριστώ και την Παναγιά για τα δανεικά. Σε πολλά παιχνίδια είχαμε καλή απόδοση αλλά δεν καταφέρναμε να σκοράρουμε».

Σε ερώτηση για το αν η νίκη αυτή ήταν νίκη παραμονής, απάντησε: «Εγώ δεν μίλησα ποτέ για παραμονή, είπα ότι η ομάδα θα σωθεί. Συνεχίζουμε να κάνουμε λάθη, αλλά θα τα βελτιώσουμε στη συνέχεια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.