Παραίτηση Κούγια από την προεδρία

Την παραίτησή του από πρόεδρος της Παναχαϊκής ανακοίνωσε ο Αλέξης Κούγιας μετά την αναμέτρηση με τον Ηρακλή Ψαχνών.

Την παραίτησή του από πρόεδρος της Παναχαϊκής ανακοίνωσε ο Αλέξης Κούγιας μετά την αναμέτρηση με τον Ηρακλή Ψαχνών.

Θα ήθελα να σας ανακοινώσω την απόφασή μου να παραιτηθώ από την προεδρία της ΠΑΕ! Τις επόμενες ημέρες θα δώσω αναλυτική συνέντευξη Τύπου, για το μεγάλο κακό που μου έκαναν ορισμένα άτομα που έχουν καταγωγή από την Πάτρα. Προσπάθησαν να μου κάνουν ίσως, το μεγαλύτερο κακό σε μια διαδρομή στην καριέρα μου περίπου 37 ετών. Τα χρήματα που τα έχω αποκτήσει και συντηρώ την οικογένειά μου, αλλά βοηθάω και την Παναχαϊκή, τα έχω κατακτήσει τίμια από τη δουλειά μου. Την πιο βρώμικη ενέργεια, συνεργάστηκαν και την έκαναν Πατρινοί. Τις επόμενες ημέρες θα έχω όλα τα έγγραφα και θα μπορώ να μιλήσω καλύτερα. Το ξεκαθαρίζω πως έχει να κάνει με το επαγγελματικό μου κομμάτι και όχι με την Παναχαϊκή», είπε ο γνωστός ποινικολόγος (όπως αναφέρει το σάιτ sportfmpatras). 
 
Και πρόσθεσε: «Κάνω έκκληση επειδή νιώθουμε απομονωμένοι και εγώ και οι συνεργάτες μου και το νιώσαμε και στην γιορτή της ΕΠΣΑ, υπάρχουν κάποιοι λες και μισούν την Παναχαϊκή. Το ένιωσα και εντυπωσιάστηκα από ορισμένα άτομα της ΕΠΣΑ, να με κοιτούν με μισητό βλέμμα. Ορισμένοι από το στενό περιβάλλον της ΕΠΣΑ στενοχωρήθηκαν που ήμουν εκεί. Μελετώ πολύ την ΕΠΣ Αχαΐας και εάν πραγματικά νιώσω ότι υπάρχουν κάποιοι που θέλουν να καταστήσουν την Αχαΐα ως κεντρική δύναμη στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, θα διεκδικήσουμε μαζί τα ηνία της ΕΠΣ Αχαϊας. 

Είδα τη γύμνια, γνωρίζω πράγματα καθώς ήμουν στην ΕΠΣ Αθηνών όταν ήταν ο Μητρόπουλος. Είδα τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε η ομάδα όλο αυτό το διάστημα. Στην ΕΠΣΑ πρωτοστατούν επαγγελματίες του είδους. Σωματεία που δεν έχουν σκοπό το ποδόσφαιρο αλλά που νομίζουν πως είναι επιχείρηση.

Δεν ξέρω αν είμαι ο ίδιος υποψήφιος, ωστόσο, θα στηρίξω όποια υγιή προσπάθεια δημιουργήσει έναν σωστό συνδυασμό. Έχουμε ένα χρόνο μπροστά μας. Θα κάνουμε την Αχαϊα όπως όταν ήταν επί Κάνιστρα.

Η Αχαΐα πραγματικά δεν υπάρχει στην ΕΠΣΑ, όλο αυτό το διάστημα ήμασταν μόνοι μας, παλεύαμε αβοήθητοι με τους πιο ισχυρούς του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Χωρίς τίποτα. μόνο ο Κοζιώρης πήρε ένα τηλέφωνο και αυτός για κακό λόγο.

Δεν παύω να είμαι αιμοδότης της ομάδας. απλά δεν θα είμαι πρόεδρος. Το γνωρίζω πως με έχει ανάγκη ο χώρος. Απλά οι κ.κ. Καλογιάννης και Σφακιανάκης δεν έχουν ομάδα, ωστόσο, βρίσκονται στην προεδρία της Ένωσης. Έγινε ένας, συνασπισμός μεταξύ τους. και οι ψήφοι ήταν μοιρασμένοι, ώστε να είναι αυτοί στο προεδρίο της Ένωσης».
 

Και ο Κούγιας κατέληξε:«Αυτοί είναι εκπρόσωποι των ομάδων και λένε ότι κάνουν αγώνα, όμως τελειώνει ο Γενάρης και δεν υπάρχει κανείς να μας συμπαρασταθεί. Ούτε ένα ευρω δεν έχουμε πάρει από το κράτος ή την Ένωση. Εάν δεν ανακοινωθεί επισήμως τι χρήματα. θα πάρουμε από θα καταθέσουμε τα δελτία και δεν θα ξαναρχίσει το Πρωτάθλημα! Δεν μπορούμε να είμαστε αυτοί που παίρνουν παίκτες, τους μεγαλώνουμε, τους προπονήσαμε και έρχεται ο Πανιώνιος και παίρνει τον Σάμαρη. Δεν θα αφήσω την Παναχαική και το ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού δεν μπορεί η Ένωση να βοηθήσει, να φύγουν». 
 
Τέλος, ο Ντίνος Φούφουλας θα μείνει τελικά στην Παναχαϊκή καθώς συμφώνησε με τον Κούγια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.