Αμφίβολος ο Γεωργιάδης εν όψει Ξάνθης

Την Παρασκευή θα ξεκαθαρίσει το αν θα δώσει κανονικά το «παρών» ο Γιώργος Γεωργιάδης στον αγώνα με την Ξάνθη.

Την Παρασκευή θα ξεκαθαρίσει το αν θα δώσει κανονικά το «παρών» ο Γιώργος Γεωργιάδης στον αγώνα με την Ξάνθη. Ο διεθνής Έλληνας μεσοεπιθετικός αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στον Λαγονοψοΐτη και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί την Παρασκευή. Από εκεί και πέρα, ο Λάζλο Μπόλονι είδε τον Θανάση Παπάζογλου να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ προπονήθηκαν κανονικά, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις τακτικής για όσους δεν αγωνίστηκαν απέναντι στον Λεβαδειακό και αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν. Επίσης, αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Έττο, ο οποίος θα δοκιμάσει να προπονηθεί την Παρασκευή.

Σχετικά με την παρουσία φιλάθλων του ΠΑΟΚ στο ματς των Πηγαδιών, οι ιθύνοντες της ομάδας βρίσκονται σε επικοινωνία με τους αρμόδιους φορείς, προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή» και να υπάρξουν οπαδοί της ομάδας στο ματς με την Ξάνθη. Για την συγκεκριμένη αναμέτρηση έχει ήδη αρνηθεί την παρουσία φιλάθλων του ΠΑΟΚ, η αστυνομία.

Μετά το τέλος της προπόνησης παίκτες και τεχνική ηγεσία βρέθηκαν στο γήπεδο της Τούμπας, προκειμένου να υπογράψουν τα απαραίτητα έγγραφα για την αδειοδότηση της ομάδας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.