Απόσταση Τσέλσι με Κέιχιλ

Ο τεχνικός της Τσέλσι, Αντρέ Βίλας Μπόας, αποκάλυψε πως παρά τις τελικές διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους "μπλε" και τον Γκάρι Κέιχιλ για την απόκτηση του τελευταίου, ακόμα δεν έχει επέλθει ολοκληρωμένη συμφωνία.

Ο τεχνικός της Τσέλσι, Αντρέ Βίλας Μπόας, αποκάλυψε πως παρά τις τελικές διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους “μπλε” και τον Γκάρι Κέιχιλ για την απόκτηση του τελευταίου, ακόμα δεν έχει επέλθει ολοκληρωμένη συμφωνία. Από την πλευρά της Μπόλτον, όπου και ανήκει για την ώρα ο παίκτης, ξεκαθάρισαν νωρίτερα πως οι δυο ομάδες έχουν συμφωνήσει στο οικονομικό κομμάτι για τη μετακόμιση του 26χρονου αμυντικού.


Ωστόσο αυτό που απομένει για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μετεγγραφή αυτή, είναι να τελειώσουν οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην Τσέλσι και στον Κέιχιλ και να λυθεί το θέμα σχετικά με τις ετήσιες απολαβές του ίδιου.


“Ακόμα βρισκόμαστε πολύ μακριά από το να συμφωνήσουμε πλήρως με τον παίκτη. Συνεχίζουμε να παρακολουθούμε την κατάσταση αλλά δε παύουμε να κοιτάζουμε και άλλες επιλογές”, τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός στα αγγλικά ειδησεογραφικά μέσα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.