Στο τέλος θα ξεκαθαρίσει του Σάντσεθ

Μετά την ολοκλήρωση των play off θα ξεκαθαρίσει το μέλλον του Σέρχιο Σάντσεθ στον Παναθηναϊκό, καθώς τότε θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις για τις αποχωρήσεις από το ρόστερ του "τριφυλλιού", αλλά και τις προσθήκες που θα γίνουν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Μετά την ολοκλήρωση των play off θα ξεκαθαρίσει το μέλλον του Σέρχιο Σάντσεθ στον Παναθηναϊκό, καθώς τότε θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις για τις αποχωρήσεις από το ρόστερ του “τριφυλλιού”, αλλά και τις προσθήκες που θα γίνουν το ερχόμενο καλοκαίρι. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι “πράσινοι” δεν είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Ισπανού αμυντικού, εφόσον έρθει κάποια συμφέρουσα πρόταση από το εξωτερικό.

Ο έμπειρος αμυντικός φέρεται να έχει ήδη στα χέρια του πρόταση από ομάδα της Ισπανίας και εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής στα πάτρια εδάφη. Οι “πράσινοι” από την πλευρά τους δε θα έλεγαν “όχι” σε κάποια καλή προσφορά για τον έμπειρο ποδοσφαιριστή, ενώ παράλληλα θα ήθελαν να βγάλουν από πάνω τους και ένα “βαρύ” συμβόλαιο, όπως αυτό του Ισπανού. Ο Σάντσεθ αμοίβεται με 750 χιλιάδες ευρώ ετησίως.

Ο Αντρέα Στραμτσιόνι από την πλευρά του φέρεται να υπολογίζει στους Τελάντερ και Μολέδο για το βασικό σχήμα των “πράσινων” τη νέα σεζόν, όμως τις τελικές του εισηγήσεις θα τις κάνει στο τέλος της σεζόν. Δημοσιεύματα θέλουν τη διοίκηση του Παναθηναϊκού να σκέφτεται το ενδεχόμενο πρότασης στον Ισπανό στόπερ νέου συμβολαίου, με μειωμένες οικονομικές απολαβές, σε περίπτωση που τελικά δεν έρθει κάποια πρόταση για την παραχώρησή του, το ερχόμενο καλοκαίρι. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.