Ξυπνάει μνήμες η Βάτενς

Για δεύτερη χρονιά στη σειρά ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίζει σε φιλικό αγώνα της Βάτενς, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του στην Αυστρία. Πέρσι, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν επικρατήσει με 2-0 χάρη σε γκολ του Βέργου και του Μεγαρίτη.

Για δεύτερη χρονιά στη σειρά ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίζει σε φιλικό αγώνα της Βάτενς, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του στην Αυστρία. Το ματς θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 6μμ. στο Ομπερπέρφους και θα μεταδοθεί απευθείας από το novasports1HD. Πέρσι, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν επικρατήσει με 2-0 χάρη σε γκολ του Βέργου και του Μεγαρίτη.
Ωστόσο, είχε περάσει σε δεύτερη μοίρα το αγωνιστικό σκέλος του φιλικού, καθώς τα πάντα επισκίασε ο τραυματισμός του Παναγιώτη Ρέτσου λίγα λεπτά πριν από το τέλος του ματς. Ο Έλληνας αμυντικός μετά από χτύπημα που δέχθηκε έχασε τις αισθήσεις του, αλλά μετά από την άμεση επέμβαση του γιατρού, Χρήστου Θέου τις επανέκτησε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου του έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις για να πάρει εξιτήριο την επόμενη ημέρα.
Οι εικόνες των συμπαικτών του να κλαίνε και να προσεύχονται βλέποντας τον Ρέτσο αναίσθητο στο έδαφος, έχουν μείνει βαθιά χαραγμένες στη μνήμη όλων όσοι είχαν παρακολουθήσει το περσινό φιλικό με τη Βάτενς στο Στανς. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.