Πόνσε και εξτρέμ πάνε Κίελτσε

Στην τελική ευθεία οι δύο μεταγραφικές κινήσεις που θα λύσουν τα χέρια του Ουζουνίδη. Ακολουθεί ο κεντρικός μέσος, αν και ο Κονέ παραμένει η βασική επιλογή.

Η αντίστροφη μέτρηση για το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ΑΕΚ έχει αρχίσει και όλα δείχνουν ότι μεταξύ των ποδοσφαιριστών που θα έχει μαζί του ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα συμπεριλαμβάνονται από την πρώτη μέρα μόνο τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Ο Μάριος Οικονόμου, ο Χρήστος Αλμπάνης και ο Μάκης Γιαννίκογλου. Φυσικά αυτό σε καμία περίπτωση δε σημαίνει ότι έχουν μείνει πίσω οι υπόλοιπες κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ και όπως φαίνεται τόσο ο Εζεκίελ Πόνσε, όσο και ο ακραίος επιθετικός που θα αποκτηθεί, ενδεχομένως να αφιχθούν στο Κίελτσε ακόμα και μέσα στην πρώτη εβδομάδα παραμονής της ομάδας εκεί.

Με τον Πόνσε αυτό που μένει είναι να βρεθεί λύση στα ζητήματα που έχουν προκύψει μεταξύ της πλευράς του παίκτη και των μάνατζερ που χειρίζονται την υπόθεση, αφού τόσο ο ίδιος όσο και η Ρόμα φέρονται να έχουν συμφωνήσει με την ΑΕΚ. Γι’ αυτό το πιθανότερο είναι ότι μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας να έχει ολοκληρωθεί ο δανεισμός του στην Ένωση.

Σε ότι αφορά στην περίπτωση του ακραίου επιθετικού, θέση στην οποία είχαν θέσει ως προτεραιότητα οι άνθρωποι της ΑΕΚ, ήδη εξετάζονται τρεις περιπτώσεις από το εξωτερικό. Θα μπορούσαν μάλιστα να έχουν ήδη προχωρήσει τις διαδικασίες απόκτησης ενός εξ αυτών, αλλά γίνεται προσπάθεια ώστε να βρεθεί μια ποιοτική λύση, λαμβάνοντας πάντα υπόψιν τα οικονομικά δεδομένα που έχει θέσει η διοίκηση. 

Το σίγουρο είναι ότι εκτός απ’ τους τρεις που προπονούνται με την ομάδα από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας, τουλάχιστον δύο ακόμα παίκτες θα ενσωματωθούν με την υπόλοιπη αποστολή, στο χρονικό διάστημα που θα βρίσκεται στην Πολωνία (2/7 – 14/7).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.