Οι χαρακτήρες των Archie Comics συνεχίζουν τη δυναμική τους πορεία στην τηλεόραση

Τρεις νέες animated σειρές και μία live-action προετοιμάζονται.Από τα κόμικ του εκδοτικού οίκου...

Τρεις νέες animated σειρές και μία live-action προετοιμάζονται.

Από τα κόμικ του εκδοτικού οίκου Archie Comics ξεπήδησε η σειρά “Riverdale” που ανανεώνεται συνεχώς στο κανάλι του CW. Η σειρά εφηβικού δράματος που στηρίχθηκε στους χαρακτήρες των Archie Comics φαίνεται πως ήταν μόνο η αρχή.

Μάθαμε από το NYT (και μέσω CBR) ότι τρεις ακόμα σειρές, εμπνευσμένες από τα κόμικς του εκδοτικού οίκου, ετοιμάζονται να εμφανιστούν στις μικρές οθόνες. Τη βάση των δύο εκ των τριών τη γνωρίζουμε ακριβώς ενώ η τρίτη χαρακτηρίστηκε απλώς ως animated σειρά τρόμου με πρωταγωνίστρια την Josie McCoy. Η κεντρική παρουσία, βεβαίως, ενός χαρακτήρα που στο “Riverdale” δεν είχε και πολύ χρόνο, αφήνει πολλές υποσχέσεις.

Οι αποκαλύψεις ήρθαν από τον εκδότη Jon Goldwater. Η δεύτερη animated σειρά που περιμένουμε από τον εκδοτικό οίκο θα τοποθετηθεί και πάλι στον κόσμο του “Riverdale” με αντίστοιχους χαρακτήρες, δεν διαθέτουμε ωστόσο περισσότερες λεπτομέρειες.

Η live-action σειρά θα εμπνευστεί από το “ιδιωτικό μάτι”, τον ιδιωτικό ντετέκτιβ δηλαδή, με όνομα Sam Hill. Ο Goldwater δεν αποκάλυψε περισσότερα για τις τρεις σειρές, οπότε δεν γνωρίζουμε ούτε σε πιο κανάλι θα εγκατασταθούν ούτε τους συντελεστές.

Ο πιο γνωστός χαρακτήρας του εκδοτικού οίκου Archie Comics μοιράζεται το όνομα του, και δεν είναι άλλος από τον Archie Andrews. Από τα κόμικ του οίκου έχουμε δει πολλούς ακόμα έφηβους χαρακτήρες, που έχουν κατά καιρούς αγαπηθεί ιδιαίτερα. Η εταιρεία ξεκίνησε το 1939, με όνομα MLJ Comics, εκδίδοντας κατά κύριο λόγο κόμικς με σούπερ- ήρωες. Η μεγάλη αλλαγή στην πορεία της σημειώθηκε το 1941, όταν ο Goldwater με τον καλλιτέχνη Bob Montana δημιούργησαν τους πρώτους Archie χαρακτήρες, Archie Andrews, Betty Cooper και Jughead Jones.

Η επαναφορά των χαρακτήρων στο προσκήνιο έγινε το 1968, τη χρονιά που το κανάλι CBS ξεκίνησε να προβάλει τη σειρά “The Archie Show”. Το 1970 η Sabrina, η έφηβη μάγισσα, κέρδισε τη δική της τηλεοπτική μεταφορά ως animation και το 1996 τη live-action τηλεταινία της. Το 2017, η σειρά “Riverdale” έφερε τους Archie χαρακτήρες στον αιώνα που διανύουμε και κέρδισε τις τηλεοπτικές εντυπώσεις.

Οι σειρές που προβάλλονται σε όλα τα μεγάλα κανάλια είναι πραγματικά ανεξάντλητες. Γι’αυτόν τον λόγο, ο Τηλεοπτικός Οδηγός του IGN είναι απαραίτητος. Συμβουλευτείτε τον για να μη χάσετε ούτε μία αγαπημένη σας σειρά.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.