Ξεκινούν για ΟΦΗ

Μετά από δύο ημέρες χαλάρωσης και ηρεμίας, ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία του Αρη, επιστρέφουν στις προπονήσεις, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για το ματς της Κρήτης με τον ΟΦΗ.

Μετά από δύο ημέρες χαλάρωσης και ηρεμίας, ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία του Αρη, επιστρέφουν στις προπονήσεις, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για το ματς της Κρήτης με τον ΟΦΗ. Ένα παιχνίδι κρίσιμο, απ΄ όποια πλευρά κι αν το κοιτάξει κανείς, καθώς, πλέον, τα περιθώρια έχουν στενέψει απελπιστικά για την ομάδα της Θεσσαλονίκης η οποία ακόμη ψάχνει για τη πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.

Σε αυτή την αναμέτρηση οι φίλοι του Αρη θα έχουν την ευκαιρία να διαπιστώσουν τα πρώτα ψήγματα της αγωνιστικής φιλοσοφίας του Μίχαλ Πρόμπιερζ που μέχρι την ερχόμενη Κυριακή θα έχει συμπληρώσει 15 ημέρες δουλειάς στη νέα του ομάδα και αναμφίβολα ένα κομμάτι της δικής του «οπτικής» θα προσπαθήσει να το περάσει εντός των γραμμών του αγωνιστικού χώρου στο «Γεντί Κουλέ». Ο Πολωνός τεχνικός βρέθηκε στη πατρίδα του τα δύο προηγούμενα 24ωρα, όπου τακτοποίησε κάποια προσωπικά του ζητήματα και επιστρέφοντας εντάσσει στο δυναμικό του Αρη, τον Γκρεγκόρ Κούρτζιελ, στη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων, αντί του αποχωρήσαντα, Γιάννη Πλαβούκου.

Αυτή την εβδομάδα το βάρος του Πρόμπιερζ θα πέσει στο μοντάρισμα της ομάδας, ενόψει ΟΦΗ. Στο πως, δηλαδή, θα παραταχθεί ο Αρης στο Ηράκλειο. Το μόνο βέβαιο είναι πως ο 39χρονος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους ανέτοιμους Γκαρσία, Τσέζαρεκ και στους τραυματίες Νέτο, Καπετάνο συν τον Σηφάκη. Σχεδόν σίγουρη εξάλλου θεωρείται η επιστροφή στο αρχικό σχήμα του Μάρκου Βελλίδη και από και μετά, ίδωμεν.

Κι αυτό διότι, έχοντας, πια, σαφή εικόνα για το ρόστερ, ο Πρόμπιερζ θα πάει σε αλλαγές προσώπων, ίσως και σχηματισμού σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό. Για παράδειγμα επισφαλής είναι η θέση του Γιούριτσα Βράνιες ο οποίος είναι ακόμη φανερά πίσω σε φυσική κατάσταση, ενώ διαφοροποιήσεις θα υπάρξουν τόσο στην τετράδα της άμυνας, όσο και στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. 

Σε ότι αφορά την κατασκοπία του αντιπάλου, ο νέος τεχνικός σύμβουλος, Γιάννης Μιχαλήτσος, έχει ήδη αποκρυσταλλώσει άποψη για τον ΟΦΗ τον οποίο θα αναλύσει στον Πρόμπιερζ, προκειμένου ο τελευταίος να κινηθεί αναλόγως στις προπονήσεις, αλλά και κατά τη διάρκεια του ματς, την Κυριακή το απόγευμα στο Ηράκλειο.                     


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.