Φλεβαράκης: Εξαιρετικός ο Κολοσσός

Τα εύσημα στον Κολοσσό απένειμε ο Κώστας Φλεβαράκης, ο οποίος τόνισε ότι πρόκειται για μια ομάδα που έχει κάνει την... έκπληξη φέτος.

Τα εύσημα στον Κολοσσό απένειμε ο Κώστας Φλεβαράκης, ο οποίος τόνισε ότι πρόκειται για μια ομάδα που έχει κάνει την… έκπληξη φέτος. Ο Ηλυσιακός κοντράρεται αύριο (16:00) με τους Ροδίτες στο «Βενετόκλειο», με τον κόουτς της ομάδας των Ιλισιών να τονίζει πως εκείνο που ενδιαφέρει την ομάδα του είναι να κλείσει καλά τη σεζόν.  

«Ο Κολοσσός είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος και το γεγονός πως έχει χάσει στην έδρα του μόνο από τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, φανερώνει τη δυναμική του. Έχει πολύ καλή χημεία, εξαιρετικούς ξένους αλλά και έναν ελληνικό κορμό, με παίκτες που παίζουν πολύ καιρό μεταξύ τους και ξέρουν καλά ο ένας τον άλλον», ξεκίνησε να λέει ο Φλεβαράκης και συμπλήρωσε πως «για μας ο στόχος είναι ο ίδιος σε όλα τα παιχνίδια έως το τέλος της σεζόν. Θέλουμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό φίνις, ώστε να κλείσουμε με επιτυχία τη χρονιά. Για να έχουμε τύχη απέναντι στον Κολοσσό πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό και κατ΄επέκταση τα ριμπάουντ, να αντιμετωπίσουμε τα πικ εν ρολ αλλά και τα ποστ απ των αντιπάλων μας και να αποφύγουμε τα λάθη αφού ο Κολοσσός μετατρέπει κάθε λάθος της αντίπαλης ομάδας σε επιτυχημένο αιφνιδιασμό».
 
Τσιάκος: Δεν πάμε για τουρισμό

Οι παίκτες του Ηλυσιακού γνωρίζουν πως το αυριανό ματς είναι δύσκολο και ο Κολοσσός δεν πρόκειται να αφήσει τα πράγματα να ξεφύγουν από τα χέρια του χωρίς «μάχη», αλλά ο Γιώργος Τσιάκος ξεκαθάρισε πως οι ίδιοι δεν πάνε στη Ρόδο ως… τουρίστες.
«Ο Κολοσσός είναι πολύ σοβαρή, δυνατή και οργανωμένη ομάδα και η φετινή του πορεία αποδεικνύει όλα τα παραπάνω. Είναι εξαιρετικός αντίπαλος και για να τον αντιμετωπίσουμε πρέπει να ακολουθήσουμε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο το πλάνο του κόουτς. Έχουμε δουλέψει σκληρά, όπως κάθε εβδομάδα και δεν θα πάμε στη Ρόδο για τουρισμό», εξήγησε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.