“Μάχη’ για το ευρωπαϊκό εισιτήριο

Σε Αγρίνιο και Λεωφόρο Αλεξάνδρας θα κριθεί το τελευταίο εισιτήριο για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου, μέσω της πέμπτης θέσης (19:00).

Σε Αγρίνιο και Λεωφόρο Αλεξάνδρας θα κριθεί το τελευταίο εισιτήριο για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου, μέσω της πέμπτης θέσης (19:00). 

Παρακολουθείστε από το Novasports.gr την εξέλιξη των αναμετρήσεων και δείτε τα γκολ από τις αναμετρήσεις της δεύτερης ημέρας της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος. 

Στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός θα υποδεχτεί τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος “καίγεται” για τη νίκη, προκειμένου να εξασφαλίσει την πέμπτη θέση της βαθμολογίας, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του αγώνα μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Ξάνθης. Στη Λεωφόρο, η ακριτική ομάδα θέλει μόνο τη νίκη και απώλεια βαθμών των Αρκάδων, για να πάρουν αυτοί το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Οι Αρκάδες και Ακρίτες έχουν από 42 βαθμούς, με τους πρώτους να υπερτερούν σε περίπτωση ισοβαθμίας και να παίρνουν την πέμπτη θέση. Η Ξάνθη μπορεί να τερματίσει στην ευρωπαϊκή θέση ακόμα και με ισοπαλία στη Λεωφόρο, αρκεί να μην κερδίσει ο Αστέρας Τρίπολης στο Αγρίνιο. 

Ο Παναιτωλικός από την πλευρά του βρίσκεται στην όγδοη θέση της βαθμολογίας με 35 βαθμούς, ενώ ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στη 13η θέση με 29 βαθμούς. Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, ο Πανιώνιος θα φιλοξενήσει στη Νέα Σμύρνη τον Λεβαδειακό. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην έβδομη θέση της βαθμολογίας με 37 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην ένατη θέση με 34 βαθμούς. Τέλος, στο γήπεδο “Ζωσιμάδες” ο ΠΑΣ Γιάννινα θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό. Η ομάδα των Ιωαννίνων βρίσκεται στη δέκατη θέση με 31 βαθμούς, ενώ οι Πειραιώτες βρίσκονται στην τρίτη θέση με 57 βαθμούς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 30ης αγωνιστικής:

Σάββατο 5 Μαΐου (19:00)
Ατρόμητος-ΑΟΚ 4-0
Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΚ 0-1
ΠΑΟΚ-Πλατανιάς 3-0
ΑΕΛ-Λαμία 1-1

Κυριακή 6 Μαςιου (19:00)
Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης (Novasports5HD)
Πανιώνιος-Λεβαδειακός (NovasportsStoriesHD)
ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός (Novasports3HD)
Παναθηναϊκός-Ξάνθη (Novasports3HD)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.