Έγινε πατέρας ο Σανέ

Ο Λιρόι Σανέ έγινε πατέρας και αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο αποχώρησε άμεσα από την αποστολή της εθνικής Γερμανίας, μετά την αναμέτρηση με τη Γαλλία.
Θωμάς Ναλμπάντης
08/09/2018 • 14:16
Ο Λιρόι Σανέ
  • shares
Ο Λιρόι Σανέ έγινε πατέρας και αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο αποχώρησε άμεσα από την αποστολή της εθνικής Γερμανίας, μετά την αναμέτρηση με τη Γαλλία. Σύμφωνα με τον γερμανικό Τύπο, ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι έσπευσε να βρεθεί στο πλευρό της συντρόφου του, Κάντις Μπρουκ, η οποία έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, τη Ρίο Στέλα. 

Ο διεθνής Τύπος τόνιζε το προηγούμενο διάστημα, πως η σχέση του Σανέ με τον Γιόακιμ Λεβ δεν είναι στο καλύτερο επίπεδο, μετά τον αποκλεισμό του παίκτη από την αποστολή του παγκοσμίου κυπέλλου της Ρωσίας. Τελικά, το μυστήριο με την αποχώρηση του Σανέ από την αποστολή της «νασιονάλμανσαφτ», λύθηκε. 

Γράψτε το σχόλιο σας...
25/08/2019 • 08:15

Ακλόνητα φαβορί με προϋπόθεση τα γκολ, Ρόμα, Σίτι, Παρί και Σταντάρ Λιέγης

Καλές ομάδες στο επιθετικό κομμάτι καλούνται να αντιμετωπίσουν προκειμένου να νικήσουν η Ρόμα, η Μίλαν, η Μάντσεστερ Σίτι και η Σταντάρ Λιέγης. Πολύ πιο ανταγωνιστικά τα ματς στο Μόλντε της Νορβηγίας, στην Τουν της Ελβετίας και στο Τσβόλε της Ολλανδίας