Ο «κατάσκοπος» της Λουκέρνης στο novasports.gr

Υπό το βλέμμα του σκάουτερ της Λουκέρνης, Μίκαελ Σιλμπερμπάουερ διεξήχθη ο φιλικός αγώνας του Ολυμπιακού με την Αϊντχόφεν στο Ούντεν.

Υπό το βλέμμα του σκάουτερ της Λουκέρνης, Μίκαελ Σιλμπερμπάουερ διεξήχθη ο φιλικός αγώνας του Ολυμπιακού με την Αϊντχόφεν στο Ούντεν. Ο Δανός «κατάσκοπος» της αντιπάλου των «ερυθρόλευκων» στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, μίλησε στο novasports.gr για όλα όσα είδε στην αναμέτρηση του Ούντεν. Πληροφορίες αναφέρουν πως και ο Πέδρο Μαρτίνς προγραμματίζει να παρακολουθήσει από κοντά τη Λουκέρνη την Κυριακή για το πρωτάθλημα Ελβετίας. Ο Σιλμπερμπάουερ θα είναι και στο Αρνεμ την Πέμπτη το βράδυ για να δει το ματς με την Γκεζντέπε (7μμ. απευθείας μετάδοση από το novasports1HD), ενώ ο προπονητής της Λουκέρνης ενδέχεται να παρακολουθήσει από κοντά το φιλικό της 1ης Αυγούστου στο Καραϊσκάκη με την Λεγκανές.

«Ξεχώρισα Ποντένσε και Φορτούνη. Δείχνουν και οι δύο ότι όταν παίρνουν την μπάλα στα πόδια τους, έχουν την δυνατότητα με μία τους ενέργεια να δημιουργήσουν προβλήματα στην Αϊντχόφεν. Και ο Νο6 (Καμαρά) διακρίνω ότι τρέχει παντού. Είναι καινούριος παίκτης απ’ ό,τι έχω μάθει και δείχνει ότι έχει καλά στοιχεία για τη θέση που παίζει», είπε αρχικώς ο Σιλμπερμπάουερ. Και πρόσθεσε σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της κλήρωσης: «Όταν έγινε η κλήρωση και μάθαμε ότι αντίπαλός μας θα είναι ο Ολυμπιακός, ήταν λογικό να πούμε ότι μας έτυχε ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος. Φαβορί είναι ο Ολυμπιακός. Δεν θα ήθελα να πω πολλά πράγματα για την Λουκέρνη, μην αποκαλύψω κι όλα τα μυστικά μας, αλλά μπορώ να σου πω για τον Ολυμπιακό ότι είναι μαθημένος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

Αναφορικά με τα πλεονεκτήματα της Λουκέρνης, υποστήριξε: «Θα μπορούσα να πω ότι εμείς εώς τις 9 Αυγούστου θα έχουμε έναν αγωνιστικό ρυθμό μέσα από επίσημα ματς και όχι από φιλικά. Το πρωτάθλημά μας έχει ξεκινήσει. Θα έχουμε δώσει εώς τότε τρία επίσημα παιχνίδια, πράγμα πολύ σημαντικό. Ίσως αυτό να κλείνει κάπως την ψαλίδα, καθώς ο Ολυμπιακός με εμάς θα δώσει το πρώτο του επίσημο παιχνίδι. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ξεκινάει 25 Αυγούστου το πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Είναι δικαιολογία τα περί ζέστης. Στην ζέστη δεν θα παίξουμε και στις 9 Αυγούστου; Και να σου πω ότι και στην Ελβετία έχει πολλή ζέστη. Ασυνήθιστη ζέστη για την Ελβετία».

Για το ματς με την Αϊντχόφεν, είπε: «Μόλις δέχτηκε το πρώτο γκολ ο Ολυμπιακός από την Αϊντχόφεν δεν κατάλαβα τι ακριβώς έπαθε και δέχτηκε άλλα τρία σε τόσο πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Ίσως οι πολλές αλλαγές φταίνε. Πάντως, με εμάς δεν θα παίξουν φαντάζομαι όλοι όσοι μπήκαν στο τέλος. Αν καταλαβαίνω καλά ο Γιαννιώτης θα παίξει σίγουρα, ο Βούκοβιτς επίσης, ο Ελαμπντελαουί και ο Τσιμίκας επίσης, ο Μπουχαλάκης και ο Καμαρά ναι, ο Φορτούνης ο αρχηγός είναι πολύ καλός και δεν μπορεί να μείνει έξω, ο Ποντένσε ναι. Δεν ξέρω για την επίθεση. Ο Γκερέρο ή κάποιος άλλος; Μπορεί ο Ανσαριφάρντ. Θα τους δω όμως και με την Γκεζτέπε από κοντά, ενώ μπορεί με την Λεγκανές να έρθει ο ίδιος ο προπονητής ή κάποιος από τους βοηθούς του στο Καραϊσκάκη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.