Ισοπαλία σαν ήττα…(vid)

Ο Παναιτωλικός απέσπασε ισόπαλο 0-0 από το «Κλεάνθης Βικελίδης» από τον Άρη, ο οποίος παρέμεινε στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας σε αντίθεση με την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ που απέδειξε πως μπορεί και μακριά από το Αγρίνιο. Το δοκάρι του Νέτο (21') η καλύτερη στιγμή του αγώνα.

Ο Παναιτωλικός απέσπασε ισόπαλο 0-0 από το «Κλεάνθης Βικελίδης» από τον Άρη, ο οποίος παρέμεινε στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας σε αντίθεση με την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ που απέδειξε πως μπορεί και μακριά από το Αγρίνιο. Το δοκάρι του Νέτο (21′) η καλύτερη στιγμή του αγώνα. 

Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ αποφάσισε να ξεκινήσει το ματς με τον Βελλίδη κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα τους Νέτο, Τόχα, Λαζαρίδη, Ντίκο. Στα αμυντικά χαφ ήταν οι Φατί, Γιαννιώτας και μπροστά τους οι Καστίγιο, Καζναφέρης, Ούμπιντες. Μόνος στην επίθεση ο Τσέζαρεκ.

Από την άλλη πλευρά ο Μπάμπης Τεννές παρέταξε τον Παναιτωλικό με τον Μπλάζιτς στην εστία και στην άμυνα τους: Κουτρουμάνο, Άντι, Εντενγκέλε, Ντολεζάι. Μητρόπουλος, Μουμίν, Ρότσα ήταν η τριάδα της μεσαίας γραμμής και στην επίθεση οι Χαριστέας, Θεοδωρίδης, Καμαρά.

Το παιχνίδι από το ξεκίνημά του ήταν ανοικτό, με τις δύο ομάδες να δείχνουν ξεκάθαρα πως το μόνο που ήθελαν ήταν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την επίτευξη τέρματος, που θα τις έβαζε στο τιμόνι του οδηγού. Φυσιολογικά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς αυτό να σημαίνει πως οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν στο “Κλεάνθης Βικελίδης” με στόχο να παίξουν… αντιποδόσφαιρο.

Το αντίθετο μάλιστα, καθώς οι Αγρινιώτες έδειξαν ότι τους ενδιέφερε επίσης να κάνουν το παιχνίδι του, ποντάροντας στην εμπειρία των Καμαρά, Χαριστέα, αλλά και στα δυνατά πόδια του Θεοδωρίδη, προκειμένου να αιφνιδιάσουν. Τελικά οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν ελάχιστες, με την μεγαλύτερη ευκαιρία όμως να καταγράφεται υπέρ του Αρη, όταν το σουτ του Νέτο σταμάτησε στο δοκάρι του Μπλάζιτς.

Στην επανάληψη η μορφή του αγώνα δεν άλλαξε, με τους παίκτες των δύο ομάδων να συνεχίζουν στον ίδιο ρυθμό και να ακολουθούν ακριβώς τον ίδιο ρυθμό ανάπτυξης με το πρώτο ημίχρονο. Και πάλι ο Αρης ήταν αυτός που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, με τον Παναιτωλικό πάντως να κρατάει σχετικά εύκολα την μπάλα μακριά από την εστία του Μπλάζιτς.

Προς το τέλος του αγώνα, ο Αρης, μη έχοντας να χάσει τίποτα περισσότερο, βγήκε μαζικά στην επίθεση και η αλήθεια είναι πως έκλεισε τον Παναιτωλικό στα καρέ του. Μάλιστα η ομάδα του Πομπίερζ έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να πάρει και τους τρεις βαθμούς από το παιχνίδι, όμως τελικά μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, τίποτα δεν άλλαξε και οι δύο ομάδες πήραν από έναν βαθμό.

Σαφώς και οι φιλοξενούμενοι είναι αυτοί που θα πρέπει να θεωρούνται κερδισμένοι από την αναμέτρηση, καθώς πήραν έναν βαθμό σε μία έδρα όπου δύσκολα οι ομάδες του βεληνεκούς του Παναιτωλικού θα μπορέσουν να κάνουν κάτι ανάλογο. Από την άλλη πλευρά όμως, προβληματισμός υπάρχει στις τάξεις του Αρη, καθώς σε ένα ακόμα εντός έδρας ματς, οι παίκτες του Πομπίερζ δεν μπόρεσαν να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.
 

Η εξέλιξη του αγώνα
:


Διοργάνωση: Super League
Αγωνιστική: 14η
Αγώνας: Άρης-Παναιτωλικός
Γήπεδο: «Κλεάνθης Βικελίδης»
Διαιτητής: Κουκουλάκης
Βοηθοί: Γούκος, Τρύφων


Οι συνθέσεις:


Άρης (Μίχαλ Πρόμπιερζ): Βελλίδης, Νέτο, Τόχα, Τσέζαρεκ, Καστίγιο, Φατί, Ντίκο, Καζναφέρης, Γιαννιώτας, Λαζαρίδης, Ούμπιδες.


Παναιτωλικός (Μπάμπης Τεννές): Μπλάζιτς, Κουτρουμάνος, Άντι, Ετζενγκέλε, Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Μουμίν, Ρότσα, Χαριστέας, Θεοδωρίδης, Καμαρά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.