Έσπασε το… ρόδι με Ουέλιγκτον (vid)

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πήρε ο Δόξα Δράμας, η οποία χάρη σε τέρμα του Ουέλιγκτον από το 7ο λεπτό, επικράτησε του Αστέρα Τρίπολης με 1-0.

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πήρε ο Δόξα Δράμας, η οποία χάρη σε τέρμα του Ουέλιγκτον από το 7ο λεπτό, επικράτησε του Αστέρα Τρίπολης με 1-0.

Ο Μάκης Κατσαβάκης επέλεξε το σύστημα 4-4-1-1 τη Δόξα Δράμας. Κάτω από τα γκολπόστ ο Σέρεμετ, στις δύο πτέρυγες της άμυνας οι Ψυχογιός (δεξιά) και Γελαδάρης (αριστερά), ενώ στο κέντρο οι Παπαδόπουλος και Βέρτζος. Σε ό,τι αφορά το χώρο του κέντρου, είχε ως αμυντικά χαφ τους Λίμα και Αμπουμπακάρι, δεξιά τον Λεάντρο, αριστερά τον Σοϊλέδη και τον Ουέλινγκτον πίσω από τον Αραβίδη.
 
Από την άλλη πλευρά, ο Σάκης Τσιώλης κατέληξε στο 4-2-3-1 για την ενδεκάδα των Αρκάδων. Οι επιλογές του για το αρχικό σχήμα αποτελούνταν από τον Χακόμπο στο τέρμα, τους Τσαμπούρη, Πουλίδο, Μπαρτολίνι και Πιπίνη στην άμυνα (σ.σ.: από τα δεξιά προς τα αριστερά), στα χαφ τους Ουσέρο, Χουανίτο, μπροστά τους οι Έγκον, Ράγιος και Φορμίκα και τον Περόνε, στην επίθεση.
 
Στο πρώτο ημίχρονο, η Δόξα Δράμας μπήκε πιο δυνατά κι έκανε ιδανικό ξεκίνημα. Στο 7′ προηγήθηκε στο σκορ με το τέρμα του Ουέλινγκτον κι αυτό προκάλεσε δημιούργησε άγχος στους φιλοξενούμενους. Είναι χαρακτηριστικό πως οι Αρκάδες έδειχναν να είναι έξω από τα. νερά τους και να μην έχουν ούτε ρυθμό, ούτε συνοχή, παρότι είχαν τη συντριπτική κατοχή της μπάλας. Αποτέλεσμα ήταν να φαίνονται οι «μαυραετοί» πιο απειλητικοί στον αγωνιστικό χώρο.
 
Πολλά λάθη κυρίως από τους φιλοξενούμενους σε ένα γήπεδο που είναι. αφιλόξενο για τους γηπεδούχους, όπως ήταν και πάλι το Καυτανζόγλειο σε μια ακόμα αναμέτρηση των Δραμινών. Ολοι περίμεναν ότι ο Σέρεμετ θα είναι την περισσότερη δουλειά, αλλά συνέβη το ακριβώς αντίθετο, με τον Χακόμπο να πραγματοποιεί σημαντικές επεμβάσεις.
 
Με το ξεκίνημα του δευτέρου 45λεπτου, ο Τσιώλης έκανε δύο αλλαγές. Σολάκης και Αλβάρεζ μπήκαν στον  αγωνιστικό χώρο στις θέσεις των Χουανίτο και Έγκον που δεν είχαν μπει στο κλίμα του ματς. Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να βελτιωθεί η εικόνα του Αστέρα, η οποία δεν είχε καμία σχέση με το σκηνικό του πρώτου ημιχρόνου. Πλέον, το παιχνίδι μεταφέρθηκε προς την περιοχή του Σέρεμετ που. έπαψε να είναι θεατής!
 
Παρόλα αυτά, με σωστή αμυντική τακτική, οι Δραμινοί άντεξαν στην πίεση, ενώ βρήκαν και χώρους για να βγουν στην κόντρα. Κι αν ήταν λίγο πιο προσεκτικοί, θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει και δεύτερο τέρμα. Ο Σέρεμετ ήταν σε καίρια θέση, σε πολλές περιπτώσεις, και κράτησε το μηδέν, πραγματοποιώντας σωτήριες επεμβάσεις. Με αυτό τον τρόπο δεν άλλαξε κάτι και η Δόξα Δράμας πέτυχε το πρώτο φετινό «τρίποντο», αλλά και την πρώτη νίκη στη μεγάλη κατηγορία μετά από 17 χρόνια (16/04/1995, Δόξα Δράμας – Καβάλα 4-1).

Η εξέλιξη του αγώνα:


Διοργάνωση: Super League
Αγωνιστική: 5η
Αγώνας: Δόξα Δράμας-Αστέρας Τρίπολης
Γήπεδο: «Καυτανζόγλειο» Στάδιο
Διαιτητής: Θάνος
Βοηθοί: Δημητριάδης, Γρεβένης


Οι συνθέσεις:


Δόξα Δράμας (Μάκης Κατσαβάκης): Σέρεμετ, Γελαδάρης, Βέρτζος, Λεάντρο, Αραβίδης, Λίμα, Παπαδόπουλος, Ψυχογιός, Αμπουμπακάρι, Ουέλιγκτον, Σοϊλέδης.


Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Χακόμπο, Τσαμπούρης, Μπαρτλόνι, Πουλίδο, Πιπίνης, Χουανίτο, Ουσέρο, Ράγιος, Φορμίκα, Έγκον, Περόνε.

Δείτε τι δήλωσε ο Αρσενίεβιτς του Αστέρα Τρίπολης.





Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.