Σόλσκιερ: “Ιδανικό να μείνω και τη νέα χρονιά” (video)

Την πρώτη του συνέντευξη ως προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδωσε ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Την πρώτη του συνέντευξη ως προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδωσε ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Ο Νορβηγός πρώην παίκτης των «κόκκινων διαβόλων» αναφέρθηκε στην πρόταση που του έγινε, ενώ τόνισε πως θα ήταν ιδανικό γι’ αυτόν να μείνει και μετά το καλοκαίρι. 

Για την πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά για να πω το “ναι” και να υπογράψω στη Γιουνάιτεντ. Όπως το έκανα και ως παίκτης, έτσι και τώρα δεν χρειάστηκα χρόνο για να σκεφτώ. Είναι τεράστια τιμή για εμένα. Θέλω οι ποδοσφαιριστές να παίζουν με θάρρος, να εκφράζονται στο γήπεδο, να παίρνουν ρίσκα… Θέλω να ξαναγίνουν παιδιά και ν’ απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο. Είναι χαρούμενοι κι εγώ είμαι ενθουσιασμένος, όπως κάθε άνθρωπος που συναντά ένα νέο περιβάλλον κάθε φορά». 

Για την παρουσία του και το μέλλον του στον πάγκο της ομάδας: «Βρίσκομαι εδώ για να βοηθήσω για λίγους μήνες μέχρι να βρεθεί ο επόμενος κανονικός προπονητής. Θα ήταν εξαιρετικό να παραμείνω και μετά, αλλά δεν συζητήσαμε κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή… Έχω κάνει κι εγώ λάθη στην καριέρα μου, εκείνη η θητεία στην Κάρντιφ ήταν τεράστιο βήμα για εμένα, αλλά πάντα από τα λάθη μαθαίνεις και θέλω να πιστεύω ότι έχω μάθει πολλά».

Για τον αγώνα με την Κάρντιφ, την οποία προπονούσε το 2014: «Κανείς δεν έχει μείνει περισσότερο από εμένα στον πάγκο στην ποδοσφαιρική του καριέρα και θα μιλήσω με όλους εκείνους που θα βρίσκονται στον πάγκο στο πρώτο μου παιχνίδι εδώ. Θέλω να καταλάβουν όλοι ότι αποτελούν ενεργά μέλη της ομάδας και ότι πρέπει να παραμένουν έτοιμοι». 

Για την επιρροή από τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον: «Με έχει επηρεάσει σε τεράστιο βαθμό στην καριέρα μου και ήδη έχω μιλήσει μαζί του. Δεν υπάρχει κάποιος καλύτερος για να πάρεις συμβουλές».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.