Ο Michael B. Jordan αναλαμβάνει τη μεταφορά ακόμη ενός μυθιστορήματος

Το "αφρικανικό Game of Thrones".Η εταιρεία παραγωγής του Michael B. Jordan, Outlier Society, σε...

Το “αφρικανικό Game of Thrones”.

Η εταιρεία παραγωγής του Michael B. Jordan, Outlier Society, σε συνεργασία με τη Warner Bros., εξασφάλισε τα δικαιώματα για το δημοφιλές μυθιστόρημα φαντασίας του Marlon James, “Black Leopard, Red Wolf”.

Το Variety αναφέρει πως ο James θα έχει έναν ρόλο στην παραγωγή του project ως εκτελεστικός παραγωγός. Το εν λόγω project θα αφηγηθεί την ιστορία του πρώτου βιβλίου της τριλογίας του, “Dark Star”. Ο συγγραφέας είναι περισσότερο γνωστός για το βιβλίο του “A Brief History of Seven Killings”, καθώς και για το Booker βραβείο που έχει κερδίσει.

Το “Black Leopard, Red Wolf” είναι μια ιστορία φαντασίας για έναν άντρα επιφορτισμένο με το καθήκον της εύρεσης ενός πιθανού διαδόχου για μία αυτοκρατορία που βρίσκεται σε πόλεμο, ενώ πολιτικές διαμάχες εξελίσσονται στο παρασκήνιο. Πηγή έμπνευσης της είναι η αφρικανική μυθολογία, και ενώ διευκρίνισε πως η δήλωση του επρόκειτο για αστείο, ο James την περιέγραψε σαν ένα “αφρικανικό Game of Thrones”, πιθανότατα λόγω της αιματηρής φύσης και της φαντασίας του μυθιστορήματος του.

Τον Jordan είδαμε, πιο πρόσφατα, να ενσαρκώνει τον χαρακτήρα του Erik Killmonger για το “Black Panther” της Marvel και του Adonis Johnson για τις ταινίες “Creed” και “Creed II“. Ο ηθοποιός, που έχει ήδη προταθεί μία φορά για Emmy με την τηλεοπτική μεταφορά του “Fahrenheit 451”, έχει ακόμα ένα project βασισμένο σε μυθιστόρημα εξασφαλισμένο, αυτό για την κινηματογραφική μεταφορά του “Rainbow Six” του Tom Clancy.

Η συμφωνία για το “Black Leopard, Red Wolf” είναι η πρώτη απόκτηση τίτλου από τότε που η Warner Bros. και η Outlier Society του Jordan ένωσαν τις δυνάμεις τους. Η Outlier Society ιδρύθηκε εκ μέρους του Jordan με σκοπό να δώσει φωνή σε διαφορετικές ιστορίες.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.