Ανανέωσε ο Παπανικολάου (video)

Παίκτης του Ολυμπιακού για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι ο Κώστας Παπανικολάου.

Παίκτης του Ολυμπιακού για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι ο Κώστας Παπανικολάου.

Ο Έλληνας φόργουορντ, συναντήθηκε για περίπου δύο ώρες με τους Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο στα γραφεία της εταιρίας τους και συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στους «ερυθρόλευκους».



Αναλυτικά τι δήλωσε ο παίκτης μετά την υπογραφή της συμφωνίας:

Για την συμφωνία: «Όλα καλά, υπάρχει μία σχέση με τους προέδρους χρόνια τώρα, υπάρχουν αμοιβαία αισθήματα. Δόξα το Θεό είχαμε μία πάρα πολύ καλή συζήτηση, συμφωνήσαμε για τρία χρόνια, είμαστε ευχαριστημένοι και οι δύο πιστεύω. Καλύτερα δεν γινόταν και τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο παρκέ. Συνεχίζουμε την δουλειά και όλοι μαζί να βοηθήσουμε τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του».

Για το γεγονός ότι χρειάστηκαν δύο ραντεβού:
«Ίσως θέλαμε να τα πούμε και από κοντά για να βρεθούμε πρόσωπο με πρόσωπο και μας δόθηκε η ευκαιρία. Μένω εκεί που είναι τα φιλαράκια μου, σε μία ομάδα που είμαι χρόνια, που έχουμε ζήσει πάρα πολύ όμορφες στιγμές μαζί και ευχή όλων μας είναι να φέρουμε κι άλλες. Πραγματικά είμαι χαρούμενος που και οι πρόεδροι με εμπιστεύονται να είμαι μέρος αυτής της ομάδας και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να φέρουμε νέες επιτυχίες».

Για το κίνητρο που έχει μετά από δύο σεζόν χωρίς τίτλο:
«Το κίνητρο υπάρχει μόνο και μόνο που βρίσκεσαι σε έναν τέτοιον σύλλογο. Όποιος βρίσκεται στον Ολυμπιακό βρίσκεται στο υψηλότερο σκαλί, δεν υπάρχει πιο ψηλά στην Ευρώπη. Σίγουρα η θέληση των προέδρων να με κρατήσουν εδώ αλλά και η δική μου θέληση να μείνω, δείχνει ότι υπάρχει μία σχέση όχι μόνο επαγγελματική».

Για την πιθανότητα παραμονής του Παπαπέτρου: «Ευχή για μένα να πάνε όλα καλά και με τον Ιωάννη. Ξέρει πολύ καλά ότι όχι μόνο εγώ αλλά και όλα τα παιδιά θέλουμε πάρα πολύ να μείνει και είμαι σίγουρος ότι και οι πρόεδροι από την πλευρά τους θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για να επέλθει και αυτή η συμφωνία».

Για το αν έπαιξε ρόλο η πρόσληψη Μπλατ:
«Όπως είπα και πριν είμαι ήδη στον Ολυμπιακό, στο υψηλότερο επίπεδο. Δεν νομίζω ότι στον Ολυμπιακό χωρούσε προπονητής χαμηλότερου επιπέδου. Οι πρόεδροι για άλλη μία φορά έδειξαν ότι αγαπάνε την ομάδα και θέλουν το καλύτερο για την ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.