Ζντοβτς: «Θέλουμε βελτίωση»

Ο Γιούρι Ζντοβτς τόνισε ότι η ΑΕΚ έφτασε ξανά κοντά σε μια μεγάλη νίκη, αλλά τα χάλασε στο τέλος, χάνοντας την ευκαιρία να ανέβει ψυχολογικά.

Ο Γιούρι Ζντοβτς τόνισε ότι η ΑΕΚ έφτασε ξανά κοντά  σε μια μεγάλη νίκη, αλλά τα χάλασε στο τέλος, χάνοντας την ευκαιρία να ανέβει ψυχολογικά. Ο προπονητής της Ένωσης πρόσθεσε παράλληλα ότι είναι 99% τελειωμένη η απόκτηση του Μάικλ Έρικ, ο οποίος αναμένεται να προσδώσει αθλητικότητα στην ομάδα του.

Αναλυτικά, όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό:

«Συγχαρητήρια στον κόουτς Τζόρτζεβιτς γιατί η ομάδα βρήκε περισσότερο κίνητρο και θέληση στο τέλος. Βρήκαμε μια εξαιρετική ευκαιρία για να νικήσουμε, αλλά στο μεγαλύτερο μέρος παίζαμε ενάντια στον εαυτό μας. Είχαμε καλές στιγμές, αλλά όχι αρκετές για να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό. Ήμασταν κοντά σε αυτό τα ματς και θέλαμε να νικήσουμε για να αυξήσουμε την αυτοπεποίθησή μας. Δεν τελειώσαμε όπως θα θέλαμε το παιχνίδι. Θέλουμε βελτίωση».

Για τη διαφαινόμενη απόκτηση του Μάικλ Έρικ:
«Ελπίζω να τελειώσει θετικά. Κατά 99% έχει τελειώσει. Θα μας δώσει αθλητικότητα, ένα στοιχείο που μας λείπει».

Για τον τραυματισμό του Χέρστον:

«Ελπίζω να μην είναι σοβαρός ο τραυματισμός του Χέρστον».

Οι δηλώσεις του Γιάννη Καλαμπόκη:

«Ήταν πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Παρά το γεγονός ότι δεν διακυβεύονταν κάτι. Πάντα είναι σημαντικό ένα ματς ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ. Στο πρώτο ημίχρονο δεν δείξαμε την εικόνα που θέλουμε να βλέπουμε. Κυρίως λόγω λαθών στην επίθεση, δεν μπορέσαμε να βρούμε ρυθμό. Η άμυνα μας, γενικά ήταν καλή. Μας κράτησε στο παιχνίδι, αν εξαιρέσουμε κάποιες φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο, δείξαμε ένα πρόσωπο πιο κοντά σε αυτό που προσπαθούμε να έχουμε. Κάποιες λεπτομέρειες στο τέλος, έκαναν την διαφορά. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Καλή τύχη στην προσπάθεια που κάνει στην Ευρωλίγκα. Κι εμείς είμαστε σε καλό στάδιο για να διεκδικήσουμε το μάξιμουμ που μπορούμε στα πλέι οφ».

Για τις αλλαγές στο ρόστερ, τη φιλοσοφία του Γιούρι Ζντοβτς και αν έχει διακρίνει πρόοδο: «Είναι δεδομένο ότι υπάρχει πρόοδος. Δουλεύουμε καθημερινά για να είμαστε έτοιμοι στα πλέι οφ. Η φιλοσοφία φαίνεται και είναι να είμαστε δυνατοί στην άμυνα και να παίρνουμε πόντους στην επίθεση».

Για το μέχρι που φτάνουν τα όνειρα στα πλέι οφ:
«Είναι ρεαλιστικός στόχος η 4άδα, από την αρχή της σεζόν. Εμείς θα διεκδικήσουμε το μάξιμουμ. Αν είναι η 1η θέση, τότε αυτό θα πάρουμε. Αν είναι η 4η θέση, τότε αυτό θα αξίζουμε. Εμείς θα διεκδικήσουμε το μάξιμουμ πάντως».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.