Καλαφατάκης: «Σπουδαία ομάδα ο Πανιώνιος»

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον Πανιώνιο, ο Γιώργος Καλαφατάκης, εν όψει της αναμέτρησης της 18ης αγωνιστικής.

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον Πανιώνιο, ο Γιώργος Καλαφατάκης, εν όψει της αναμέτρησης της 18ης αγωνιστικής. Ο Έλληνας κόουτς του ΚΑΟΔ υπογράμμισε πως η ομάδα της Νέας Σμύρνης είναι μια από τις καλύτερες του πρωταθλήματος.

Αρχικά, ο Καλαφατάκης τόνισε: «Παίζουμε ίσως το πιο δύσκολο παιχνίδι στην έδρα μας μετά από αυτά με ΠΑΟ και ΟΣΦΠ. Θεωρώ ότι ο Πανιώνιος είναι φέτος η τρίτη καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Έχει πολύ ποιοτικό ρόστερ με καλούς παίκτες σε όλες τις θέσεις, παίζει πολύ σκληρή άμυνα και είναι πολύ γρήγορη ομάδα στην επίθεση. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να φτάσουμε στην νίκη με την βοήθεια και των φιλάθλων μας που δημιουργούν πολύ όμορφη μπασκετική ατμόσφαιρα στο γήπεδο».

Από την πλευρά του, ο Χριστόφορος Χούμας τόνισε: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι γίνεται ακόμη πιο δύσκολο λόγω των τραυματισμών που μας έχουν βρει το τελευταίο διάστημα. Πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ στην άμυνά μας γιατί ο Πανιώνιος παίζει πολύ γρήγορο μπάσκετ με καλά ποσοστά στα σουτ από την περιφέρεια αλλά και στην άμυνά του είναι πολύ επιθετικός με αποτέλεσμα να μην αφήνει τον αντίπαλο να κάνει το παιχνίδι του. Σε κάθε περίπτωση εμείς θα μπούμε στο παιχνίδι για να διεκδικήσουμε την νίκη και να προσφέρουμε ένα ωραίο θέαμα στους φιλάθλους μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.