Καμία ανησυχία στην ΠΑΕ Πανιώνιος για την άδεια

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε επίσημα την χορήγηση αδειών για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με τον Πανιώνιο να αντιμετωπίζει πρόβλημα λόγω του άρθρου 52. Δεν ανησυχεί η ΠΑΕ Πανιώνιος για την χορήγηση άδειας στις εγχώριες διοργανώσεις.

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε επίσημα την χορήγηση αδειών για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και στις ομάδες που δεν πήραν εκτός του Παναθηναϊκου και τον υποβιβασμενων Πλατανιά και ΑΟΚ, βρίσκεται και το όνομα του Πανιωνίου. Οι φίλοι των “κυανέρυθρων” ανησύχησαν στο άκουσμα της είδησης ότι ο Πανιώνιος δεν παίρνει άδεια και ότι κινδυνεύει με αφαίρεση έξι βαθμών στο νέο πρωτάθλημα και φυσικά με απαγόρευση μεταγραφών. 

Η αλήθεια σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας δεν είναι αυτή. Στην επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρεται ξεκάθαρα πως η άδεια αφορά στο δικαίωμα των ομάδων να αγωνιστούν στην Ευρώπη. Επίσης, η συγκεκριμένη εξέλιξη στο στρατόπεδο του Πανιωνίου ήταν αναμενόμενη, καθώς η διοίκηση δεν μπόρεσε να καλύψει με τα υπάρχοντα έσοδα μελλοντικές οφειλές της. 

Αυτή τη στιγμή ο Πανιώνιος δεν οφείλει χρήματα ούτε σε εφορία, ούτε σε ΙΚΑ, ενώ και οι απαιτήσεις νυν και πρώην ποδοσφαιριστών είναι απόλυτα ρυθμισμένες, οπότε άνθρωποι της ΠΑΕ δεν ανησυχούν με το ενδεχόμενο να επιβληθούν οι ποινές που προβλέπονται στο νέο πρωτάθλημα. 

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ ήδη έχουν αρχίσει να κάνουν τις απαιτούμενες ενέργεις έτσι ώστε να δικαιωθούν σε δεύτερο βαθμό και να μην αντιμετωπίσουν πρόβλημα. Μάλιστα, προκειμένου να βρεθούν επιπλέον οικονομικοί πόροι που θα διευκολύνουν τη ζωή των διοικούντων δεν αποκλείεται να παραχωρηθούν παίκτες με χαμηλότερο οικονομικό αντάλαγμα απ’ ότι θα γινόταν σε κανονικές συνθήκες. Σίγουρα αυτό είναι ένα πλήγμα, όμως αυτό που προέχει είναι η οικονομική εξυγίανση και η σταθερότητα της ΠΑΕ.

Οι “κυανέρυθροι” μέχρι την Παρασκευή έχουν δικαίωμα να καταθέσουν έφεση κατά της πρωτοβάθμιας απόφασης και φυσικά μπορούν να βελτιώσουν ανα πάσα ώρα και στιγμή την οικονομική τους κατάσταση και τους ισολογισμούς. 

Το άρθρο 52 του Κανονισμού Αδειοδότησης της ΕΠΟ αναφέρει τα εξής:



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.