“Αγκάλιασε” τον τίτλο με θρίαμβο

Η Γιουβέντους συνέτριψε με 4-0 τη Ρόμα στο Τορίνο και έκανε το σημαντικότερο βήμα για την επιστροφή της στον θρόνο του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Η Γιουβέντους συνέτριψε με 4-0 τη Ρόμα στο Τορίνο και έκανε το σημαντικότερο βήμα για την επιστροφή της στον θρόνο του ιταλικού ποδοσφαίρου. Οι “μπιανκονέρι” δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στην ομάδα του Λουίς Ενρίκε και εκμεταλλεύτηκαν την “γκέλα” της Μίλαν, αυξάνοντας στους 3 βαθμούς τη μεταξύ τους διαφορά.

Σε ενδεχόμενη ισοβαθμία, η Γιουβέντους ευνοείται καθώς έχει νικήσει τη Μίλαν εντός έδρας και δεδομένου του εύκολου προγράμματος που έχει στις 5 τελευταίες αγωνιστικές είναι πλέον το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο. Οι παίκτες της Κυρίας έδειξαν από τα πρώτα λεπτά τις… διαθέσεις τους, με τον Βιντάλ να αναλαμβάνει δράση και να πετυχαίνει δύο γρήγορα γκολ στο 4′ και το 8′.

Στο 26′ ο Μαρκίζιο κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Στεκέλενμπουργκ, ο οποίος αντίκρισε παράλληλα την κόκκινη κάρτα. Ο Κούρτσι που αντικατέστησε τον Ολλανδό τερματοφύλακα απέκρουσε το πέναλτι του Πίρλο, που πήρε, ωστόσο, το “ριμπάουντ” και σκόραρε “γράφοντας” στο 29′ το 3-0.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μαρκίζιο με σουτ έξω από την περιοχή στο 53′, με την ομάδα του Αντόνιο Κόντε να κατεβάζει στη συνέχεια ρυθμούς και να κάνει συντήρηση δυνάμεων.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Μπαρτζάλι, Λίχτσταϊνερ, Μπουνούτσι, Κιελίνι, Ντε Τσέλιε, Πίρλο, Βιντάλ (67′ Τζιακερίνι), Μαρκίζιο, Βούτσινιτς (57′ Μποριέλο), Κουαλιαρέλα (61′ Ντελ Πιέρο)

ΡΟΜΑ: Στεκέλενμπουργκ, Ρόζι, Κιέρ, Άνχελ, Ντε Ρόσι, Περότα, Γκάγο, Πιάνιτς (61′ Λαμέλα), Μαρκίνιο, Οσβάλδο (57′ Μπόγιαν), Μπορίνι (28′ Κούρτσι)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.