Πασκουάλ: «Δίκαια νίκησε ο Ολυμπιακός» (video)

Ο Τσάβι Πασκουάλ, σε δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, ανέφερε πως οι Πειραιώτες ήταν καλύτεροι και δίκαια πήραν τη νίκη.

Ο Τσάβι Πασκουάλ, σε δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, ανέφερε πως οι Πειραιώτες ήταν καλύτεροι και δίκαια πήραν τη νίκη. 

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, ήταν καλύτερος απόψε. Νομίζω πως το παιχνίδι κρίθηκε στα τρία πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Ολυμπιακός πήρε 11 επιθετικά ριμπάουντ στο πρώτο ημίχρονο κι εμείς δεν βελτιωθήκαμε σε αυτό το κομμάτι. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κάνει εννιά επιθέσεις παραπάνω από μας. Το στοιχείο αυτό απέφερε τη διαφορά των 13 πόντων στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος ελέγξαμε τα αμυντικά ριμπάουντ και είχαμε έντεκα παραπάνω σουτ από τον Ολυμπιακό, αλλά χάσαμε γιατί τα ποσοστά μας στις βολές, στα δίποντα και τα τρίποντα ήταν πολύ άσχημα. Οι επτά χαμένες μας βολές έπαιξαν ρόλο ώστε ο Ολυμπιακός να πάρει το προβάδισμα, για μένα αυτό ήταν το σημαντικότερο», τόνισε ο προπονητής των «μπλαουγκράνα». 

Ερωτηθείς αν το παιχνίδι κρίθηκε στην ενέργεια, δεδομένου ότι η ομάδα του έπαιξε ένα ντέρμπι με τη Ρεάλ την Κυριακή, απάντησε: «Έπρεπε να παίξουμε μέσα σε 48 ώρες απέναντι σε δύο πολύ δυνατούς αντιπάλους, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Εγώ είμαι προπονητής, δεν μπορώ να αποφασίσω για το πρόγραμμα. Γι’ αυτό αποφασίζουν η Ευρωλίγκα και η ACB. Σε αυτή την πρώτη αγωνιστική του Top 16 μόνο η Μπαρτσελόνα έπρεπε να παίξει ματς εκτός έδρας 48 ώρες μετά από ματς πρωταθλήματος. Πάντως για μένα δεν υπάρχουν δικαιολογίες». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.