Χάνει Ρόμα ο Ντίνιε

Πρόβλημα που θα τον κρατήσει εκτός γηπέδων για τις επόμενες τρεις εβδομάδες αποκόμισε ο διεθνής μπακ στην φιλική αναμέτρηση με την Κολομβία. Ο 24χρονος αριστερός οπισθοφύλακας θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις των Καταλανών από τους αγώνες νοκ άουτ κόντρα στην Ρόμα, ενώ θα χάσει και 4 αγώνες για το πρωτάθλημα.

Χωρίς τον Λούκας Ντίνιε θα παραταχθεί η Μπαρτσελόνα απέναντι στην Ρόμα, στον πρώτο αγώνα νοκ άουτ για την διοργάνωση του Champions League. Ο αριστερός οπισθοφύλακας αποκόμισε ένα πρόβλημα τραυματισμού κατά την διάρκεια του φιλικού αγώνα ανάμεσα στην Γαλλία και την Κολομβία. Ο 24χρονος θα παραμείνει μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους για τις επόμενες τρεις εβδομάδες κάτι που σημαίνει πως θα χάσει τους προημιτελικούς κόντρα στην παλιά του ομάδα, ενώ θα λείψει και στα παιχνίδια του πρωταθλήματος κόντρα στην Σεβίλη (31/3), Λεγανές (7/4), Βαλένθια (14/4) και Θέλτα (17/4). Η επιστροφή του Γάλλου μπακ υπολογίζεται στις 21 Απριλίου, όταν η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει την Σεβίλη στο τελικό του Copa Del Rey.
O Ντίνιε φέτος μετράει μόλις 19 συμμετοχές υπό τις οδηγίες του Ερνέστο Βαλβέρδε στους μπλαουγκράνα σε όλες τις διοργανώσεις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.