Ούντριχ: “Δεν είμαστε σε θέση να επιλέξουμε” (video)

Να παίζει δυνατά και για τη νίκη απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο είναι η επιλογή της Ζαλγκίρις Κάουνας, όπως είπε στον Χρήστο Καούρη ο Μπένο Ούντριχ.

Να παίζει δυνατά και για τη νίκη απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο είναι η επιλογή της Ζαλγκίρις Κάουνας, όπως είπε στον Χρήστο Καούρη ο Μπένο Ούντριχ.

“Ήμουν πολύ νέος και απλά χαρούμενος που έπαιζα, πλέον είμαι επαγγελματίας και δεν είμαστε σε θέση να επιλέγουμε αν θα παίξουμε σκληρά ή χαλαρά” είπε αρχικά, ενθυμούμενος την προ 16ετίας σπουδαία εμφάνισή του και πάλι στο ΣΕΦ, όταν άφησε τον Ολυμπιακό εκτός Final Four της Μπολόνια.

Για την καλή του απόδοση στην παράταση: “Προσπαθώ να είμαι ψύχραιμος, δεν είμαι ακόμα 100% έτοιμος, μετά από 13 χρόνια στο ΝΒΑ, είμαι πίσω στην Ευρωλίγκα και είναι ωραία!”.

Για το αν έχει προτίμηση ανάμεσα στους αιώνιους για τα πλέι οφ: “Δεν είμαστε σε θέση να επιλέξουμε, πρέπει να πηγαίνουμε σε όλα τα παιχνίδια για τη νίκη, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος. Στο ξεκίνημα της σεζόν κανείς δεν μας έδινε πιθανότητες να είμαστε στα πλέι οφ, οπότε τώρα πάμε μόνο για τη νίκη”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.