«Καταθέσαμε και την ψυχή μας»

Απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του και τη νίκη-πρόκριση κόντρα στον Παναιτωλικό εμφανίστηκε ο Νίκος Αναστόπουλος.

Απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του και τη νίκη-πρόκριση κόντρα στον Παναιτωλικό εμφανίστηκε ο Νίκος Αναστόπουλος. Ο τεχνικός του ΟΦΗ μιλώντας στη συνέντευξη τύπου στάθηκε στο γεγονός πως οι παίκτες του έδωσαν και την ψυχή τους για τη νίκη και την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.
«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την πρόκριση», είπε αρχικά ο Αναστόπουλος και συμπλήρωσε:

«Το παιχνίδι για εμάς τελειώνει εδώ, έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή στην Λιβαδειά».

Σχετικά με την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του, είπε: «Παρόλο που μείναμε με 10 παίκτες, καταθέσαμε και τη ψυχή μας, αυτό είναι που μετράει, γιατί όταν καταθέτεις τη ψυχή σου και πετύχαμε μια σημαντική πρόκριση, πόσο δε όταν έρχεται μέσα στο Αγρίνιο».

Από την πλευρά του ο Χρήστος Μπούρμπος δήλωσε:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά εμείς ήρθαμε για να το πάρουμε. Μας ενδιαφέρει αρκετά μία καλή πορεία στο θεσμό. Μπορεί να μην μπήκαμε καλά στο ματς, αλλά καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και μετά να πάρουμε το προβάδισμα. Εύχομαι να έχουμε ανάλογη συνέχεια στο Κύπελλο», είπε αρχικά ο Χρήστος Μπούρμπος και πρόσθεσε: «Μας ενδιαφέρει εξίσου το Κύπελλο, όπως και το πρωτάθλημα. Στο πρωτάθλημα στοχεύουμε να πάμε όσο το δυνατόν ψηλότερα. Αλλά το έχουμε πει, πως εμείς κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Τώρα έχουμε ένα δύσκολο ματς με τον Λεβαδειακό για το πρωτάθλημα και αυτό σκεφτόμαστε τώρα».

Για το που κρίθηκε το παιχνίδι: «Νομίζω στη διάθεση και στο πάθος για να πάρουμε το αποτέλεσμα. Στα τελευταία δύο-τρία τελευταία παιχνίδια τα έχουμε αυτά τα στοιχεία και πιστεύω ό,τι μπορούν να μας βοηθήσουν, ώστε να κάνουμε κάτι αξιόλογο σε πρωτάθλημα και Κύπελλο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.