Άλισον: “Ανυπομονώ για το μεγαλύτερο παιχνίδι της ζωής μου”

Δεν μπορεί να ...περιμένει ο Άλισον Μπέκερ για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ!

Δεν μπορεί να …περιμένει ο Άλισον Μπέκερ για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ! Ο τερματοφύλακας της Λίβερπουλ δήλωσε πως το παιχνίδι με την Τότεναμ είναι το σημαντικότερο παιχνίδι στη ζωή του, ενώ αναφέρθηκε και στην προετοιμασία των Reds για το σπουδαίο ματς της Μαδρίτης. 

«Μόλις ολοκληρώσαμε την Premier League, είχαμε 20 ημέρες για να προετοιμαστούμε για τον τελικό. Ανυπομονώ να παίξω αυτό το μεγάλο παιχνίδι. Είναι ίσως το μεγαλύτερο παιχνίδι στη ζωή μου», είπε ο Άλισον Μπέκερ, ενώ σχολίασε και το βραβείο που πήρε για την εντυπωσιακή του παρουσία στο αγγλικό πρωτάθλημα.

«Ήταν μια μεγάλη τιμή, ένα τόσο μεγάλο βραβείο στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Το βραβείο δεν είναι μόνο δικό μου, είναι ένα βραβείο και για τους συμπαίκτες μου, που εργάζονται σκληρά για να μην δεχθούμε γκολ στο παιχνίδι. Είναι για όλους», είπε ο Βραζιλιάνος γκολκίπερ. 

Αναφορικά με την προετοιμασία της Λίβερπουλ για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Άλισον τόνισε: «Είναι καλό για την προετοιμασία, είναι καλό για εμάς να κρατήσουμε το μυαλό μας απαλλαγμένο από εξωτερικά ερεθίσματα», πρόσθεσε. «Είναι κάτι ξεχωριστό για εμάς, μπορούμε να έχουμε περισσότερο χρόνο μαζί και να μιλήσουμε περισσότερο, αυτό είναι σημαντικό για μια ομάδα που θέλει να επιτύχει σπουδαία πράγματα. Είναι καλός ο καιρός, τέλειος καιρός για δουλειά. Είναι λίγο ζεστός σε σχέση με αυτό που είχαμε συνηθίσει στο Λίβερπουλ, αλλά είναι ο καιρός που θα βρούμε στη Μαδρίτη, οπότε είναι καλό για εμάς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.