Συνεχίζονται τα σενάρια για Καμπιάσο και Μανιάτη

Τα σενάρια που θέλουν τους Γιάννη Μανιάτη και Εστεμπάν Καμπιάσο να αποχωρούν από τον Ολυμπιακό συνεχίζονται τις τελευταίες ημέρες.

Τα σενάρια που θέλουν τους Γιάννη Μανιάτη και Εστεμπάν Καμπιάσο να αποχωρούν από τον Ολυμπιακό συνεχίζονται τις τελευταίες ημέρες. Ο Αργεντινός μέσος του Ολυμπιακού φέρεται να βρίσκεται στο μετεγγραφικό στόχαστρο του Τορόντο, το οποίο θα προσπαθήσει να πείσει τον έμπειρο μέσο να συνεχίσει την καριέρα του στο αμερικανικό πρωτάθλημα. Ενδιαφέρον για τον Καμπιάσο φέρεται να έχουν εκδηλώσει επίσης οι Ρίβερ Πλέιτ και Αρχεντίνος Τζούνιορς. Ο έμπειρος μέσος φέρεται αποφασισμένος να παραμείνει στην Ελλάδα έως το τέλος της σεζόν και μέχρι στιγμής δε φέρεται να έχει έρθει σε επαφή με καμία ομάδα του εξωτερικού.

Από την άλλη πλευρά, ο αρχηγός του Ολυμπιακού βρίσκεται στην Ιταλία, προκειμένου να επισκεφθεί τον γιατρό, που επιβλέπει τον τραυματισμό του. Ο Μανιάτης βρίσκεται στη Ρώμη και αυτό έδωσε τροφή στα σενάρια, που τον θέλουν να βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας, για να συνεχίσει την καριέρα του. Τις τελευταίες ημέρες είχε κυκλοφορήσει το σενάριο, που ήθελε τον έμπειρο μέσος στο στόχαστρο μιας ιταλικής ομάδας. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.