Πρόγραμμα συλλογής κι επαναχρησιμοποίησης αθλητικών παπουτσιών

Στο πρόγραμμα συλλογής κι επαναχρησιμοποίησης αθλητικών παπουτσιών με τίτλο «Αστα να Τρέξουν Ξανά για Καλό Σκοπό», της περιβαλλοντικής οργάνωσης Ινστιτούτο Ομάδα για τον Κόσμο, θα συμβάλει ο διεθνής Ημιμαραθώνιος της Αθήνας, που θα γίνει την Κυριακή 18 Μαρτίου.

Στο πρόγραμμα συλλογής κι επαναχρησιμοποίησης αθλητικών παπουτσιών με τίτλο «Αστα να Τρέξουν Ξανά για Καλό Σκοπό», της περιβαλλοντικής οργάνωσης Ινστιτούτο Ομάδα για τον Κόσμο, θα συμβάλει ο διεθνής Ημιμαραθώνιος της Αθήνας, που θα γίνει την Κυριακή 18 Μαρτίου.

Η πρωτοβουλία αυτή, που ξεκίνησε πριν τέσσερα χρόνια στο πλαίσιο του Μαραθωνίου Αθηνών του Αυθεντικού, έχει ως στόχο την προώθηση των αθλητικών παπουτσιών που είναι σε καλή κατάσταση, σε συνανθρώπους μας οι οποίοι τα έχουν ανάγκη, είτε για να ασκηθούν είτε γιατί δεν είναι σε θέση να αποκτήσουν ένα ζευγάρι για την καθημερινότητά τους.

Με αυτή την αφορμή οι κάτοχοι των αθλητικών παπουτσιών επέλεξαν να τους «χαρίσουν μια δεύτερη ζωή» δωρίζοντας σε όσους έχουν ανάγκη. Όσοι θέλουν να στηρίξουν το πρόγραμμα, μπορούν να αφήσουν τα αθλητικά παπούτσια (ανδρικά, γυναικεία, παιδικά) στους κατάλληλα σηματοδοτημένους κάδους, στην έκθεση που διοργανώνεται με την ευκαιρία του Ημιμαραθωνίου στο Ωδείο Αθηνών, από τις 15 έως τις 17 Μαρτίου. Το πρόγραμμα «Άστα να τρέξουν ξανά» συλλέγει παπούτσια τα οποία, δεν έχουν τρύπες, τα πέλματα δεν έχουν φθαρεί ή ξεκολλήσει, δεν έχουν άλλες σημαντικές αισθητικές αλλοιώσεις.

Στο μεταξύ, οι ηλεκτρονικές εγγραφές για τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας στις 18 Μαρτίου έχουν κλείσει, αλλά οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στον αγώνα των 3 χλμ, σε 17 σημεία που λειτουργεί ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας δήμου Αθηναίων, που είναι συνδιοργανωτής μαζί με τον ΣΕΓΑΣ.

Οι εγγραφές σε αυτά τα σημεία μπορούν να γίνουν μέχρι και τη Δευτέρα, ενώ μέχρι τότε είναι και η διορία για εγγραφές σε όλες τις αποστάσεις, στα γραφεία του ΣΕΓΑΣ, στη Λεωφόρου Συγγρού 137. Από εκεί και πέρα, εάν υπάρχουν θέσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν στην EXPO του Ημιμαραθωνίου, στο Ωδείο Αθηνών, από Πέμπτη 15 ως και Σάββατο 17 Μαρτίου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.