Δεύτερο ματς μπολ τίτλου ανάμεσα σε Ηρακλή και Φοίνικα

Το δεύτερο και πιο σημαντικό - μέχρι το επόμενο - παιχνίδι στο δρόμο για τον τίτλο δίνουν απόψε (19.00 TV Novasports3) Ηρακλής και Φοίνικας Σύρου στο κλειστό της Μίκρας.

Το δεύτερο και πιο σημαντικό – μέχρι το επόμενο – παιχνίδι στο δρόμο για τον τίτλο δίνουν απόψε (19.00 TV Novasports3) Ηρακλής και Φοίνικας Σύρου στο κλειστό της Μίκρας με τους Θεσσαλονικείς να έχουν ήδη, από χθες, ανοίξει το σκορ στις νίκες με 3-1 σετ. Το αποψινό παιχνίδι αποτελεί ίσως τον πιο σημαντικό κρίκο στην σειρά των τελικών κυρίως για τον Φοίνικα Σύρου. Με ήταν οι Συριανοί θα πρέπει να νικήσουν τρία σερί παιχνίδια τον Ηρακλή για να ανατρέψουν τη σειρά κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ στην ιστορία των τελικών. Η ψυχολογία πάντως των φιλοξενούμενων είναι ανεβασμένη παρά το γεγονός ότι στον πρώτο τελικό έχασαν την μεγάλη ευκαιρία να σπάσουν την έδρα.

Οι «Πειρατές» βγάζουν προς τα έξω ότι είναι πεισμωμένοι από τα διαιτητικά λάθη που έγιναν εις βάρος τους. Στην αντίπερα όχθη ο Ηρακλής παίζει με την σιγουριά που του προσφέρει η πρώτη νίκη. Τα πράγματα μάλιστα θα ήταν πολύ καλύτερα αν και εφόσον δεν υπήρχε το πρόβλημα που ακούει στο όνομα Ντεσπέϊν.

Δεν είναι μόνο ο τραυματισμός του Κουβανού που χρίζει αμφίβολη την συμμετοχή του στο αποψινό παιχνίδι. Το γεγονός ότι στον πρώτο τελικό η συμμετοχή του έκανε άνω κάτω όλη την ομάδα αποτελεί το μεγαλύτερο ίσως πρόβλημα στον Κυπελλούχο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.