Πεδουλάκης: «Ευχαριστώ τους παίκτες μου»

Στη στήριξη που έδειξαν η παίκτες του στην ομάδα καθ όλη τη διάρκεια της σεζόν στάθηκε ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά τη νίκη επί του Άρη.

Στη στήριξη που έδειξαν η παίκτες του στην ομάδα καθ όλη τη διάρκεια της σεζόν στάθηκε ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά τη νίκη επί του Άρη. Ο τεχνικός του Περιστερίου αναφέρθηκε στην οικονομική κατάσταση που επικρατεί στο σύλλογο και τόνισε  πως οι παίκτες του είναι το μέλλον της ομάδας. 

Αναλυτικά όσα είπε ο Αργύρης Πεδουλάκης:
«Θέλω δημόσια να ευχαριστήσω τους παίκτες που στήριξαν την ομάδα σε μία τόσο πολύ δύσκολη χρονιά να τελειώσει αξιοπρεπώς, τους συνεργάτες μου στο προπονητικό επιτελείο και τον Νάσο Χούμπαυλη.
Την πρώτη χρονιά, από απειρία είχαμε άνοιγμα 900.000 ευρώ, φέτος αυτό έχει πέσει στις 400.000 ευρώ κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα, αφού πλέον είναι μία κατάσταση που μπορεί να διαχειριστεί. Κι αν συνέβη αυτό, το οφείλει σε αυτά τα παιδιά.
Πληρώνονται για την πρώτη χρονιά ακόμα. Αν δεν το δέχονταν θα υπήρχαν μη αξιοπρεπείς καταστάσεις για την ομάδα. Η κατάσταση είναι διαχειρίσιμη πια. Μπορεί να στηριχθεί στο μέλλον η ομάδα σε αυτά τα παιδιά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.