Βλέπει τη νίκη σαν ήττα ο Τσαρτσαρής

«Το πιστεύετε ότι σήμερα είμαστε σαν να χάσαμε;», ήταν η ατάκα του Κώστα Τσαρτσαρή -μετά τη 2η νίκη επί της Μακάμπι- που έδειξε την πρόθεση των παικτών του Παναθηναϊκού να κρατηθούν προσγειωμένοι.

«Το πιστεύετε ότι σήμερα είμαστε σαν να χάσαμε;», ήταν η ατάκα του Κώστα Τσαρτσαρή -μετά τη 2η νίκη επί της Μακάμπι- που έδειξε την πρόθεση των παικτών του Παναθηναϊκού να κρατηθούν προσγειωμένοι.


Ένα ακόμη παιχνίδι απέναντι στη Μακάμπι και μάλιστα το κρισιμότερο, ακολουθεί. Την προσεχή Τρίτη (3/4) οι «πράσινοι» αναμετρώνται ξανά με τους Ισραηλινούς, στο ΟΑΚΑ μεν, όλα είναι ανοιχτά δε, τόνισε ο «Ισλανδός». «Όχι, δεν έχει τελειώσει το παιχνίδι σήμερα. Φυσικά είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε, αλλά τα πανηγύρια έχουν μείνει στην άκρη, καθώς έχουμε άλλο ένα παιχνίδι στην έδρα μας και, ιδίως εμείς οι παλιότεροι που έχουμε εμπειρία και από το τι είχαμε πάθει κόνυτρα στην Ταού (σ.σ. και έχασαν την πρόκριση στο Φάιναλ Φορ στην έδρα τους), ξέρουμε καλά ότι τίποτα δεν τελείωσε ακόμη. Αν δεν πάρεις τρεις νίκες τότε δεν έχεις προκριθεί και δεν έχεις κάνει τίποτα. Όλοι στα αποδυτήρια είμαστε προσγειωμένοι και συγκεντρωμένοι στο ματς του ΟΑΚΑ», είπε μιλώντας στη NOVA.


Το μέλλον είναι μέλλον και το παρόν είναι ό,τι έγινε απόψε στο «Γιαντ Ελιάου», με τον Τσαρτσαρή να εξηγεί πως «πριν το ματς ξέραμε ότι είχαμε κάνει δύο ήττες συνεχόμενες που προήλθαν από δικά μας λάθη, είτε αμυντικά, είτε λόγω συγκέντρωσης, είτε λόγω διάθεσης.. Αυτό το αλλάξαμε και σήμερα είχαμε διάθεση, μετριάσαμε τα λάθη και πήγαν όλα καλά. Το αποψινό το έχουμε περάσει πολλές φορές στην καριέρα μας. Οπότε δεν επηρέασε την ψυχολογία μας, έχουμε δείξει ότι μπορούμε να διαχειριστούμε τέτοιες καταστάσεις και έχουμε βάλει και τα νέα παιδιά σε αυτή τη ψυχολογία της ομάδας. Βοήθησε και ο προπονητής που μίλησε στα αποδυτήρια, σήμερα πήγε καλά το παιχνίδι και κερδίσαμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.