Λινάρδος: «Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα»

Στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος αλλά και στις προσπάθειες που καταβάλουν οι παίκτες του Αμαρουσίου στάθηκε ο Νίκος Λινάρδος εν όψει της αναμέτρησης με το Περιστέρι.

Στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος αλλά και στις προσπάθειες που καταβάλουν οι παίκτες του Αμαρουσίου στάθηκε ο Νίκος Λινάρδος εν όψει της αναμέτρησης με το Περιστέρι. Παράλληλα ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως το Περιστέρι έχει το πλεονέκτημα στην μεταξύ τους αναμέτρηση.

«Για μια ακόμη φορά καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε τις δεδομένες αδυναμίες μας, αξιοποιώντας τον υπερβάλλοντα ζήλο και την αυτοθυσία των παιδιών που καταβάλουν συγκινητικές προσπάθειες κάτω από αντίξοες συνθήκες. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε κι αυτό καμιά φορά γίνεται πλεονέκτημα μέχρι ένα ορισμένο σημείο. Το Περιστέρι ούτως ή άλλως έχει το πλεονέκτημα», ήταν τα λόγια του Νίκου Λινάρδου.

Από την πλευρά του ο Λάμπρος Τσόντζος ανέφερε: «Μπαίνουμε σε κάθε παιχνίδι με την επίγνωση των αδυναμιών μας, αλλά και με διάθεση να τα δώσουμε όλα και να κερδίσουμε  ό,τι περισσότερο μπορούμε. Ειδικά για μας τους νέους αυτή η χρονιά είναι μια σπουδαίος εμπειρία, που οφείλουμε να αξιοποιήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε για το μέλλον».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.