Καλλονή η… Παναχαϊκή!

Σημαντική εκτός έδρας νίκη με 1-0 πέτυχε η Παναχαϊκή σε βάρος της Καλλονής με γκολ του Ατματζίδη και πιστοποίησε την αγωνιστική της άνοδο.

Σημαντική εκτός έδρας νίκη με 1-0 πέτυχε η Παναχαϊκή σε βάρος της Καλλονής με γκολ του Ατματζίδη και πιστοποίησε την αγωνιστική της άνοδο.

Η ομάδα της Πάτρας ανέβηκε κι άλλο στην κατάταξη καθώς αυτή ήταν η τρίτη επικράτησή της σε τέσσερα ματς, ενώ παράλληλα διεύρυνε το αήττητό της σε έξι αγωνιστικές.

Αντίθετα, οι γηπεδούχοι, που έδειξαν επηρεασμένοι από την αγωνιστική απραξία (δεν είχαν παίξει από τη διακοπή καθώς κέρδισαν στα χαρτιά τον αγώνα με τον Διαγόρα) έχασαν για μία ακόμη φορά πολύτιμο έδαφος στο γήπεδό τους.

Οι Αχαιοί ευτύχησαν να προηγηθούν νωρίς και συγκεκριμένα στο 11′ όταν ο Ντίνας επιχείρησε σέντρα και ο Ατματζίδης με διπλή προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στη συνέχεια, η Καλλονή ανέλαβε τα ηνία του αγώνα και πίεσε για την ισοφάριση, όμως ο τερματοφύλακας Πουρής με αποκρούσεις στα σουτ του Λεοζίνιο στο 13′ και στο 44′ αλλά και σε αυτό του Ταραχούσλκι στο 25′, κράτησε το μηδέν παθητικό για την εστία του.

Στην επανάληψη, η Παναχαϊκή κράτησε σχετικά εύκολα το υπέρ της αποτέλεσμα μιας και δεν επέτρεψε στους νησιώτες να την απειλήσουν ιδιαίτερα. Μάλιστα, οι παίκτες του Βασίλη Βούζα είχαν και δύο καλές στιγμές με τους Ατματζίδη στο 60′ και Φουρτάδο στο 74′ αλλά ο τερματοφύλακας Σουλογάνης ήταν σε ετοιμότητα και απομάκρυνε.

Η Καλλονή προσπάθησε μέχρι το τέλος για να πάρει την ισοπαλία αλλά δεν τα κατάφερε και οι Πατρινοί έφυγαν νικητές από τον αγωνιστικό χώρο.

ΚΑΛΛΟΝΗ: (Λουτσιάνο Ντε Σόουζα): Σουλογάνης, Καρακώστας, Χατζόπουλος, Κριπιντίρης (61′ Βλαστέλλης), Μαρσέλο, Λεοζίνιο, Ζουρούδης, Μανουσάκης, Μήτσης, Χωριανόπουλος, Ταραχούλσκι (67′ Ντος Σάντος).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: (Βασίλης Βούζας): Πουρής, Κωνσταντινίδης, Θεοδωρέλλης, Λαμπρόπουλος, Φούφουλας, Ντίνας, Άντονι (76′ Τσεμπερίδης), Φουρτάδο (83΄Φουρτάδο), Κοκκίνης, Πακάλτσης, Ατματζίδης (71′ Ουαταρά).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.