Η Λίβερπουλ χαρίζει 100 φανέλες του Μανέ σε παιδιά του Μαλάουι!

Σε ορφανά παιδιά του Μαλάουι έγιναν δωρεά από τη Λίβερπουλ, εκατό φανέλες του Σάντιο Μανέ.
13/10/2018 • 04:54
Η Λίβερπουλ χαρίζει 100 φανέλες του Μανέ σε παιδιά του Μαλάουι!
  • shares
Πριν από λίγους μήνες, ο Σάντιο Μανέ αποφάσισε να αλλάξει νούμερο στη φανέλα του και επέλεξε το "10". Όμως η Λίβερπουλ φρόντισε να μην μείνουν δυσαρεστημένοι οι οπαδοί που είχαν ήδη προμηθευθεί εμφάνιση του Μανέ με το "19" και πρότεινε ανταλλαγή αυτών των φανέλων με τις νέες του σταρ των Reds.

Αυτές οι εμφανίσεις λοιπόν έγιναν δωρεά σε μια ΜΚΟ η οποία βοηθά ορφανά παιδιά στο Μαλάουι και οι πιτσιρικάδες πολύ σύντομα θα φορούν τη φανέλα του αγαπημένου τους παίκτη. 
 
" Ο Σάντιο Μανέ είναι από την Αφρική και το όνομα του είναι παντού. Όταν βλέπεις μια φανέλα με το όνομα του Σανέ, είναι κάτι ευχάριστο. Φανταστείτε πως θα αισθανθούν αυτά τα παιδιά, όταν αποκτήσουν μια εμφάνιση του, καθώς δεν έχουν τα χρήματα για να την αποκτήσουν. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα γι' αυτά τα παιδιά", ανέφερε εκπρόσωπος της ΜΚΟ σε βρετανικά ΜΜΕ. 
 

Γράψτε το σχόλιο σας...
22/05/2019 • 07:16

Η "δίψα" και η αποτελεσματικότητα κρίνουν πολλά απόψε σε Ελβετία και Κύπρο (video)

Μικρό το προβάδισμα της Κορτράϊκ και της Ντε Γκράαφσχαπ στα πλεϊ-οφ του Βελγίου και της Ολλανδίας αντίστοιχα όπως και της Βερόνα ενώ στην Ελβετία οι αναμετρήσεις όπου κρίνονται θέσεις για την πρώτη 4αδα της βαθμολογίας, εκτός απροόπτου θα κροθούν στην παραγωγικότητα.