Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε στη ρεβάνς με τον Πανιώνιο για να «κλειδώσει» την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου και τα κατάφερε, καθώς «κόλλησε» με τους «κυανέρυθρους» στο 0-0.

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε στη ρεβάνς με τον Πανιώνιο για να «κλειδώσει» την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου και τα κατάφερε, καθώς «κόλλησε» με τους «κυανέρυθρους» στο 0-0. Το 1-1 του πρώτου αγώνα και το εκτός έδρας γκολ έδωσε στην ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση του θεσμού.

Στα ημιτελικά, επίσης διπλά ματς, ο «δικέφαλος του Βορρά» θα αντιμετωπίσει έναν εκ των ΑΕΚ, Ατρόμητου, Ολυμπιακού, με φόντο μια θέση στον τελικό της διοργάνωσης και την ευκαιρία να διεκδικήσει μετά από χρόνια έναν τίτλο.

Κακό ημίχρονο
Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν κακό, με ελάχιστες φάσεις στις δύο περιοχές και ουσιαστικά μία ευκαιρία. Αυτή του 28′, όταν ο Ανσαριφάρντ έβγαλε τον Μασούρα τετ α τετ με τον Βελλίδη, αλλά αυτός δεν μπόρεσε να βρει στόχο.

Ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή της μπάλας, ο Πανιώνιος ήταν πιο επιθετικός, αφού αυτός ήθελε το γκολ, αλλά οι συγκινήσεις έλειψαν απ’ το πρώτο μισό της αναμέτρησης στην Τούμπα.

Αλλαγές και φάσεις
Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν με δύο νέα πρόσωπα στο δεύτερο μέρος, με τον Κάτσε αντί του Τζιόλη για λόγους τακτικής και τον Γκολάσα στη θέση του Αθανασιάδη, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις. Αυτός, όμως, που απείλησε πρώτος ήταν ο Πανιώνιος και μάλιστα εις διπλούν.

Ο Μασούρας στο 47′ βιάστηκε σε τετ α τετ και σούταρε πάνω στον Βελλίδη, ενώ ο Ανσαριφάρντ στο 48′ έκανε ωραία ατομική προσπάθεια, αλλά αστόχησε από θέση δεξιά στην περιοχή.

Έμειναν όλα στο μηδέν
Ο Πέλκας στο 50′ με κεφαλιά από την καρδιά της περιοχής και την μπάλα να καταλήγει πάνω στον Διούδη έχασε την καλύτερη ευκαιρία του ΠΑΟΚ για γκολ. Στη συνέχεια ακολούθησε ένα παιχνίδι τακτικής από τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι κρατούσαν την μπάλα για να ροκανίσουν τον χρόνο.

Οι φιλοξενούμενοι δεν έπεσαν στην παγίδα και κράτησαν μέχρι τέλους απαραβίαστη την εστία τους, όμως δεν μπόρεσαν να σκοράρουν ποτέ. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έριξε όλα τα «όπλα» για να βρει το «χρυσό» γκολ, αλλά ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κρατήσει το πολυπόθητο 0-0 και να πανηγυρίσει στο φινάλε.

ΠΑΟΚ (Ιγκόρ Τούντορ): Βελλίδης, Κίτσιου, Βίτορ, Χατζηισαΐας, Σκόνδρας, Τσίμιροτ, Τζιόλης (46’ Κάτσε), Πέλκας, Αθανασιάδης (46’ Γκολάσα), Μπερμπάτοφ, Μακ

Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης): Διούδης, Βλάχος, Ρισβάνης, Κόρμπος, Οικονόμου (84’ Τασουλής), Σιώπης, Τζανδάρης (80’ Καθάριος), Μασούρας (62’ Μπαργκάν), Μπακασέτας, Καραμάνος, Ανασαριφάρντ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.