Πρόστιμο "φωτιά" στον Λεμινά

Ο μέσος της Σαουθάμπτον τιμωρήθηκε με το υψηλότερο πρόστιμο, για παραβίαση του ΚΟΚ, που έχει επιβληθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο
04/09/2018 • 14:08
"Έτσουξε" το πρόστιμο
  • shares
Αυτά είναι ρεκόρ που κανέας σύλλογος δεν επιθυμει να καταρρίπτουν οι ποδοσφαιριστές του και αυτή τη φορά σε άβολη θέση βρέθηκε η Σαουθάμπτον, καθώς ο Μαριό Λεμινά τιμωρήθηκε με το υψηλότερο χρηματικό πρόστιμο που έχει επιβληθεί ποτέ στο Ηνωμένο Βασίλειο! 96.000 λίρες θα κληθεί να πληρώσει ο 24χρονος Γκαμπονέζος μέσος, αφού δεν κατάφερε να απαντήσει στις αστυνομικές αρχές σχετικά με το αν οδηγούσε ο ίδιος την πολυτελή Mercedes του σε τρεις περιπτώσεις. Από τον Λεμινά αφαιρέθηκε επίσης το δίπλωμα οδήγησης για έναν χρόνο. 

Ο Λεμινά ο οποίος κόστισε περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ στους "Άγιους" το περσινό καλοκαίρι, έχει αγωνιστεί σε τέσσερα παιχνίδια φέτος, χωρίς να πετύχει γκολ. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
23/05/2019 • 08:32

Φινάλε αγωνίας σε Ελβετία, Στουτγάρδη και Νταντί

Το κίνητρο μπορεί αν φέρει θέαμα και και γκολ στο Κρίενς και το Κιάσο της Ελβετίας ενώ στο Νταντί η Γιιυνάϊτεντ μπορεί να αξιοποιήσει το αβαντάζ της έδρας. Κάτι ανάλογο ισχύει ασφαλώς και στην αναμέτρηση της Στουτγάρδης όπουθ η τοπική ομάδα υποδέχεται την Ουνιόν Βερολίνου.