Ο Μπεργκ δεν ήταν έτοιμος

Ανέτοιμος να ξεκινήσει από την αρχή την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο ήταν ο Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος φέρεται να ζήτησε ο ίδιος να μείνει στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Ανέτοιμος να ξεκινήσει από την αρχή την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο ήταν ο Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος φέρεται να ζήτησε ο ίδιος να μείνει στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Σουηδός επιθετικός παραπονέθηκε στον Αντρέα Στραματσιόνι, πως ένιωθε ενοχλήσεις και πως δε θα μπορούσε να αγωνιστεί περισσότερο από μισή ώρα στο ματς του Περιστερίου. Για αυτό τον λόγο, ο Ιταλός τεχνικός προτίμησε να τον κρατήσει στον πάγκο και να μην τον ξεκινήσει στο βασικό σχήμα των «πράσινων».

Ο έμπειρος επιθετικός αγωνίστηκε στο τελευταίο μισάωρο της αναμέτρησης, χωρίς να καταφέρει να βοηθήσει τους «πράσινους», για να φτάσουν στη νίκη. Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο 29χρονος επιθετικός θα είναι απολύτως έτοιμος για την επικείμενη αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα και πως αναμένεται να επιστρέψει στο βασικό σχήμα των «πρασίνων», οι οποίοι στοχεύουν πλέον στην κατάληψη της δεύτερης θέσης της κανονικής περιόδου και της πρώτης θέσης στα πλέι οφ του πρωταθλήματος. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.