Σάρι: «Αυτή την στιγμή δεν είμαστε υποψήφιοι για τον τίτλο»

Αρης Γεωργίου
19/08/2018 • 05:15
Mαουρίτσιο Σάρι.
  • shares
Παρά το «δύο στα δύο» στην Πρέμιερ Λιγκ μετά τη νίκη στο ντέρμπι επί της Άρσεναλ, ο Μαουρίτσιο Σάρι τονίζει ότι η ομάδα του δεν είναι έτοιμη να διεκδικήσει τον τίτλο.

«Όχι αυτή την στιγμή. Πήγαμε καλά στα τελευταία 25 λεπτά, αλλά νομίζω ότι πρέπει να δουλέψουμε, να βελτιωθούμε στο αμυντικό κομμάτι και δεν εννοώ μόνο τους αμυντικούς, την φάση άμυνας όλης της ομάδας. Όταν πρεσάρουμε πολύ ψηλά τα πάμε καλά, αλλά όταν δεν πιέζουμε το αντίπαλο μισό έχουμε πρόβλημα. Από το 15' μέχρι το 30' ήταν πολύ άσχημα, αλλά ήμασταν καλοί στο β'. Νομίζω ότι θα καταφέρουμε σε δύο μήνες να παίζουμε σε ολόκληρο το 90λεπτο όπως σε αυτό το καλό μας 25λεπτο», είπε ο Ιταλός, που περιμένει σύντομα έτοιμο και τον Εντέν Αζάρ για 90λεπτο μετά την συμμετοχή του στο β' με μεγάλη συμβολή στη νίκη:

«Είναι μεγάλος παίκτης, είναι ξεκάθαρο, αλλά δεν μπορεί αυτή την στιγμή να παίξει 90 λεπτά, ήταν καλύτερο να παίξει 25-30 στο τέλος όταν η ένταση του αγώνα έπεφτε. Ελπίζω σε μία, μάξιμουμ δύο εβδομάδες θα είναι έτοιμος να παίξει 90 λεπτά».

Γράψτε το σχόλιο σας...
20/03/2019 • 07:26