Τα πλάνα του Σίλβα για την Άντερλεχτ (vid)

Ουδείς μπορεί να πει με βεβαιότητα αν ο Μάρκο Σίλβα κρύβει κάποια έκπληξη για την ενδεκάδα που θα παρατάξει κόντρα στην Άντελεχτ.

Βρυξέλλες: Αποστολή, Νίκος Γαβαλάς
 
Ουδείς μπορεί να πει με βεβαιότητα αν ο Μάρκο Σίλβα κρύβει κάποια έκπληξη για την ενδεκάδα που θα παρατάξει κόντρα στην Άντελεχτ.

Στους ομίλους του Champins League, ο Πορτογάλος τεχνικός πυκνά – συχνά αιφνιδίαζε με ορισμένες επιλογές του. Πάντως, με βάση όσα έδειξε στις τελευταίες προπονήσεις, ο Σεμπά αναμένεται να καλύψει το κενό του τραυματία Πάρντο, ενώ ο Σαλίνο θα αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Ελαμπντελαουί, ο οποίος ταξίδεψε με την αποστολή του Ολυμπιακού στο Βέλγιο. Επίσης δεν υπολογίζεται και ο ανέτοιμος Ερνάνι, ενώ ερωτηματικό αποτελεί ο Σιόβας, ο οποίος στην προπόνηση της Τετάρτης ένοιωσε ενοχλήσεις και αποχώρησε. Η συμμετοχή του Ελληνα αμυντικού θα κριθεί λίγες ώρες πριν τη σέντρα του αγώνα.

Για πρώτη φορά στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο θα αγωνιστούν σε ευρωπαϊκό παιχνίδι των «ερυθρόλευκων», τόσο ο Ντουρμάζ, όσο και ο Ζντιέλαρ. Επιπλέον, η αναμέτρηση είναι ιδιαίτερη για τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς, επειδή θα βρεθεί για πρώτη φορά αντιμέτωπος με την προηγούμενη ομάδα του.

Η πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μποτία, Σιόβας ή Ντα Κόστα, Μασουακού, Μιλιβόγεβιτς, Ζντιέλαρ, Σεμπά, Φορτούνης, Ντουρμάζ και Ιντέγε. Στη διάθεση του Σίλβα βρίσκονται και οι Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Ντομίνγκεζ, Χουτεσιώτης, Καπίνο, Κασάμι, Πουλίδο και Βούρος.

Στο βίντεο του novasports.gr μπορείτε να παρακολουθήσετε πλάνα από την προπόνηση του Ολυμπιακού στο «Κονστάντ Βάντεν Στοκ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.