Κουρτουά: «Θέλω να μετακομίσω στη Μαδρίτη»

Ο Τιμπό Κουρτουά ξεκίνησε να πιέζει την Τσέλσι προκειμένου να έρθει σε συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης και να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του στους «μερέχνες».
Θωμάς Ναλμπάντης
03/07/2018 • 14:40
Ο Τιμπό Κουρτουά
  • shares
Ο Τιμπό Κουρτουά ξεκίνησε να πιέζει την Τσέλσι προκειμένου να έρθει σε συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης και να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του στους «μερέχνες». Ο διεθνής Βέλγος τερματοφύλακας προανήγγειλε πως μετά το παγκόσμιο κύπελλο της Ρωσίας θα λάβει τις οριστικές του αποφάσεις, για το μέλλον του.

Χαρακτηριστικά, ο Κουρτουά δήλωσε: «Το μόνο που είχα πει είναι ότι μετά το Μουντιάλ θα τα δούμε όλα. Αυτό που είναι σημαντικό, είναι τα παιδιά μου και θα πάρω την καλύτερη απόφαση. Μου αρέσει η ζωή στο Λονδίνο κι οι δύο πόλεις είναι μεγάλες, αλλά τα παιδιά μου ζουν στη Μαδρίτη. Θέλουν κοντά τον μπαμπά τους και θα κάνω τα πάντα για να τα βλέπω περισσότερο».

Γράψτε το σχόλιο σας...
21/05/2019 • 09:25

Το ευρωπαϊκό εισιτήριο "κοστίζει" πολλά γκολ απόψε στο Άρνεμ

Η Ουτρέχτη και η Χρόνιγκεν με τις νίκες τους απέκτησαν προβάδισμα στα πλεϊ-οφ της Ολλανδίας. Οι αντίπαλοί τους πάντως θα ψάξουν αντίδραση μέσα από την επίθεσή τους! Η έδρα δίνει έναν λόγο παραπάνω σε Τσιταντέλα και Παρί.