Με τον Λαζόφσκι στο προολυμπιακό τα Σκόπια

Ο Μαριαν Λαζόφσκι θα είναι ο προπονητής που θα καθοδηγήσει τα Σκόπια στο προολυμπιακό τουρνουά καθώς ο Μάριν Ντοκουζόφσκι αποφάσισε να μην συνεχίσει στο πόστο του.

Ο Μαριαν Λαζόφσκι θα είναι ο προπονητής που θα καθοδηγήσει τα Σκόπια στο προολυμπιακό τουρνουά καθώς ο Μάριν Ντοκουζόφσκι αποφάσισε να μην συνεχίσει στο πόστο του. Μπορεί ο 52χρονος κόουτς να οδήγησε τα Σκόπια στην τέταρτη θέση του Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο αποφάσισε να αφήσει την θέση του, ώστε να αφοσιωθεί στην ομάδα που προπονεί, την Λουκόιλ Ακαντέμικ.

Ο νέος τεχνικός της ΠΓΔΜ, Μαριαν Λαζόφσκι, αποτέλεσε βοηθός προπονητή στα Σκόπια την περίοδο του Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας και εν συνεχεία του Ντοκουζόφσκι στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας. Ο Λαζόφσκι υπέγραψε συμβόλαιο διετούς συνεργασίας με την ομοσπονδία της χώρας, κάτι το οποίο σημαίνει πως θα ηγηθεί  της προσπάθειας των Σκοπίων στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2013 ανεξαρτήτως του τι θα κάνει στο προολυμπιακό της Βενεζουέλας.

«Ελπίζω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες καθώς αποτελεί για εμένα σπουδαία τιμή αλλά και προνόμιο. Κάθε άλλο παρά εύκολα θα είναι για μένα τα πράγματα με την πορεία που έχουμε τα τέσσερα τελευταία χρόνια» ήταν τα πρώτα λόγια του Λαζόφσκι κατά την επίσημη παρουσίαση του από την ομοσπονδία των Σκοπίων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.