Τέλος οι Supporters (;)

Κυκλοφόρησαν πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες, μετά την Πέμπτη (2/2) το "Θεμέλιο 21" θα "απορροφήσει" τα μέλη του "Supporters Club", το οποίο απέτυχε να συσπειρώσει τον κόσμο της ΑΕΚ. Δεν επιβεβαιώνεται απ' τους "Supporters".

Κυκλοφόρησαν πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες, μετά την Πέμπτη (2/2) το “Θεμέλιο 21” θα “απορροφήσει” τα μέλη του “Supporters Club”, το οποίο απέτυχε να συσπειρώσει τον κόσμο της ΑΕΚ. Δεν επιβεβαιώνεται απ’ τους “Supporters”


Εβδομάδα εξελίξεων είναι αυτή που διανύουμε για την Ένωση, αφού εκτός από την αυριανή, πρώτη συνάντηση της Επιτροπής Στρατηγικού Σχεδιασμού του “Θεμέλιο 21” και συγχρόνως τις επαφές που ήδη γίνονται μεταξύ των μετόχων του 2004, την Παρασκευή είναι προγραμματισμένη η Γ.Σ της ΠΑΕ, στην οποία λήγει και η θητεία της διοίκησης Αδαμίδη. Μία μέρα πριν, το απόγευμα της Πέμπτης σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας θα διεξαχθεί ανοιχτή συνεδρίαση του “Supporters club” με σκοπό να αποφασίσουν για τα τρέχοντα και σημαντικά ζητήματα της ομάδας.


Η συγκεκριμένη συνάντηση των “Supporters” ενδέχεται να είναι και η τελευταία, αφού όπως παραδέχθηκε και ο πρόεδρός τους, Μάκης Κασνακίδης, δεν κατάφεραν να πετύχουν τον στόχο που αρχικά έθεσαν, να συσπειρώσουν δηλαδή τον κόσμο της ομάδας. Για το λόγο αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφόρησαν το απόγευμα της Δευτέρας, το “Θεμέλιο 21” πρόκειται να “απορροφήσει” στις τάξεις του τα μέλη του “Supporters Club”, το οποίο (αν ισχύσει αυτή η πληροφορία)  αναμένεται με τον καιρό να πάψει να ιφύσταται. Αυτό τουλάχιστον φέρεται να συζητήθηκε μεταξύ άλλων στη συνάντηση που έγινε την Κυριακή στο κέντρο της Αθήνας. Φυσικά, καταλαβαίνει κανείς ότι μια τέτοια εξέλιξη (η οποία είναι πολύ δύσκολο να γίνει πράξη) πρόκειται να φέρει αλυσιδωτές εξελίξεις στα διοικητικά της ΠΑΕ, αφού όπως είναι γνωστό οι “Supporters” αποτελούν αυτή τη στιγμή τον δεύτερο μεγαλομέτοχο της ομάδας.


Το novasports.gr επικοινώνησε με την πλευρά των “Supporters”, η οποία δεν επιβεβαίωσε ότι την προσεχή Πέμπτη πρόκειται να ανακοινωθεί κάτι τέτοιο στα μέλη που θα δώσουν το παρών στη συγκεκριμένη συνάντηση. Αυτό που υποστήριξαν μάλιστα χαρακτηριστικά είναι ότι “το μόνο που συζητήσαμε την Κυριακή είναι ότι όσοι φίλοι της ΑΕΚ έχουν πληρώσει τα 200 ευρώ για να γίνουν Supporters, σε περίπτωση που θέλουν να συμμετέχουν στο “Θεμέλιο 21″, δε θα πληρώσουν 600 ευρώ, αλλά 400”. Μένει λοιπόν να περιμένουμε τις εξελίξεις για να δούμε τι ακριβώς θα ισχύσει τόσο με το “Θεμέλιο 21”, όσο και με τους “Supporters”, οι οποίοι φυσικά έχουν ακριβώς τον ίδιο στόχο, να βρουν λύση για την ΑΕΚ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.