Βασιλαντωνόπουλος …2020 στην ΑΕΚ

Ο Έλληνας αμυντικός υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του με την Ένωση ως το καλοκαίρι του 2020 και ελπίζει ότι φέτος θα συμπεριληφθεί κανονικά στο ρόστερ της ομάδας.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που κατάφεραν να ξεχωρίσουν με την αγωνιστική τους παρουσία στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε ήταν ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος. Ο Έλληνας αμυντικός φόρεσε τη φανέλα της Λαμίας και αποτέλεσε έναν από τους λόγους που ο νεοφώτιστος σύλλογος πέτυχε τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία.

Ο Βασιλαντωνόπουλος ανήκει στην ΑΕΚ και έπαιξε ως δανεικός στην ομάδα του Μπάμπη Τεννέ, με τους “κιτρινόμαυρους” πάντως να εκτιμούν την εξαιρετική προσπάθεια που έκανε και να τον ανταμείβουν με νέο συμβόλαιο. Αναλυτικά:

“Την επέκταση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ μέχρι το 2020 υπέγραψε ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος. «Είμαι πολύ ικανοποιημένος που παραμένω στις τάξεις της πρωταθλήτριας Ελλάδας. Ο στόχος μου είναι να συνεχίσω την αγωνιστική μου προσπάθεια με όλες τις δυνάμεις και με προοπτική την επιστροφή μου στην ομάδα», δήλωσε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, αμέσως μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.