Αγγέλου: «Τελικός με τη Γαλατασαράι»

Η αναμέτρηση με τη Γαλατσαράι είναι ο σημαντικότερος αγώνας για τον Ολυμπιακό στο Top 16, σύμφωνα με τον Βαγγέλη Αγγέλου.

Η αναμέτρηση με τη Γαλατσαράι είναι ο σημαντικότερος αγώνας για τον Ολυμπιακό στο Top 16, σύμφωνα με τον Βαγγέλη Αγγέλου. Ο βοηθός του Ντούσαν Ίβκοβιτς τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη στο ματς με την ΤΣΣΚΑ, ενώ αναφέρθηκε καις τους Ντόρσεϊ και Λο. Ο Αγγέλου μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM». Αναλυτικά:

Για το εάν θα μπορούσε να γίνει η ανατροπή στο ματς με την ΤΣΣΚΑ:
“Ναι, θα μπορούσε να γίνει”.

Για το τι κρατάει ο Ολυμπιακός από το παιχνίδι:
“Σε μια σειρά παιχνιδιών όπως το Τοπ-16, από κάθε παιχνίδι πρέπει να ετοιμάζεσαι για το επόμενο. Εμείς, μετά από τόσα προβλήματα που συνέβησαν τον τελευταίο μήνα, δεν χρειάζεται να απαριθμεί κανείς, είχαμε και τις τελευταίες δύο προσθήκες των δύο ξένων μας που έπρεπε όσο το δυνατό συντομότερο να μπουν σε αγωνιστικό ρυθμό και στο πνεύμα της ομάδας ώστε να συνεχίσουμε”.

Για το εάν το επόμενο ματς με την Γαλατασαράι είναι ματς “κλειδί” για την πρόκριση:
“Είναι ένα σημαντικό ματς νωρίς για μας, αλλά όπως και στον προηγούμενο γύρο, ότι αυτή η φάση θα έχει ενδιαφέρον μέχρι το τέλος και χρειάζεται πάρα πολύ συγκέντρωση και πάρα πολύ προσήλωση απ όλους γιατί το παραμικρό λάθος, η παραμικρή ατυχία μπορεί να στοιχήσει”.

Για το πόσο καλή είναι η ΤΣΣΚΑ ώστε να θεωρείται το μεγάλο φαβορί:
“Είναι νωρίς γι αυτή την ομάδα να πούμε πόσο καλή είναι. Από μια πρώτη ματιά είναι πάρα πολύ πλήρης. Όταν σε μια μέτριά της μέρα βάζει 90 πόντους, καταλαβαίνουμε τι γίνεται. Εμείς εχθές το μόνο που προσπαθήσαμε με την ενέργειά μας και με την άμυνά μας, να μπορέσουμε να σταματήσουμε τις 21-22 ασίστ που έχει ένα παιχνίδι, δηλαδή τους 44-45 πόντους που έχει ένα παιχνίδι αλλά δεν καταφέραμε να είμαστε και συγκεντρωμένοι και να έχουμε και πολύ καλή οργάνωση και τον έλεγχο του παιχνιδιού, δείγμα του ότι κάναμε κάποια φάουλ νωρίς στο 4ο δεκάλεπτο. Μπορείς να σταματήσεις κάποια πράγματα από το παιχνίδι της ΤΣΣΚΑ αλλά η εμπειρία και η οξυδέρκεια που έχουν οι παίκτες της είναι λίγο δύσκολο να την ελέγξεις μόνο από την ενέργεια. Οπότε με την απόδοση που είχαμε εμείς στο 2ο ημίχρονο στο μισό γήπεδο, ήταν λίγο δύσκολο να ελεγχθεί το παιχνίδι”.

Για την ενσωμάτωση των δύο νέων παικτών:
“Αυτό είναι μια καθημερινή μάχη. Ο Ολυμπιακός από την αρχή είχαμε πει ότι έχει μια καινούργια ομάδα, αγωνίζεται στην πορεία να φτιάξει έναν κορμό. Γίνανε αυτές οι δύο προσθήκες από τα δύο παιδιά που έχουν παίξει για πρώτη φορά στην Ευρώπη φέτος, αλλά έπαιξαν στην πρώτη φάση της Ευρωλίγκας. Είχαμε και την ατυχία του Παπαδόπουλου που φάνηκε και χθες ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο να ελέγξεις ένα παιχνίδι μόνο από το τρίποντο. Παρόλα αυτά όμως το παιχνίδι ήθελε πάρα πολύ λίγο να ελεγχθεί ο ρυθμός του. Η ΤΣΣΚΑ είναι μεγάλο φαβορί, εμείς ξέρουμε τι ζητάμε και εάν είμαστε συγκεντρωμένοι σ αυτό και δουλεύουμε μ αυτόν τον τρόπο, θα δώσουμε τη μάχη να περάσουμε στον επόμενο γύρο και η μάχη του να ενσωματωθούν οι δύο νέοι παίκτες είναι πάρα πολύ δύσκολη, σ αυτή τη φάση να ενσωματώσεις και να μείνεις στη φιλοσοφία σου είναι πάρα πολύ δύσκολη. Υπάρχει έναν νόμος στο μπάσκετ που λέει πως για να φτιάξεις έναν κορμό θέλεις τουλάχιστον δύο χρόνια σε μία ομάδα και για να βάλεις καινούργιους παίκτες στον κορμό θέλεις έξι μήνες, οπότε καταλαβαίνετε τι δυσκολίες έχουμε. Νομίζω όμως ότι υπάρχει η δίψα για διάκριση και πιστεύω θα κερδίσουμε αυτή τη μάχη”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.