Νέβιλ: «Δεν επηρεάστηκα από τους φιλάθλους»

Ο Γκάρι Νέβιλ ξεκαθάρισε πως δεν επηρεάστηκε από τους φιλάθλους της Βαλένθια, οι οποίοι ζητούσαν επιτακτικά την είσοδο του Αλβάρο Νεγρέδρο στον αγωνιστικό χώρο στην αναμέτρηση με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Γκάρι Νέβιλ ξεκαθάρισε πως δεν επηρεάστηκε από τους φιλάθλους της Βαλένθια, οι οποίοι ζητούσαν επιτακτικά την είσοδο του Αλβάρο Νεγρέδρο στον αγωνιστικό χώρο στην αναμέτρηση με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο τεχνικός των «νυχτερίδων» ανέλυσε την απόφασή του να αργήσει την αλλαγή του Ισπανού επιθετικού, καθώς ήθελε να θωρακίσει πρώτα τα νώτα της ομάδας του.

Αρχικά, ο Νέβιλ υπογράμμισε: «Ο Αλβάρο ήταν έτοιμος να μπει κι εγώ δεν είχα δει ότι εκείνη τη στιγμή ότι ο Σάντος είχε πάρει κόκκινη κάρτα. Μου το είπε και τότε του φώναξα να καθίσει πάλι κάτω γιατί σκέφτηκα πως ίσως θα έπρεπε να μπει ο Αμπντενούρ για να κρατήσουμε την άμυνα».

Στη συνέχεια, ο προπονητής της ισπανικής ομάδας συμπλήρωσε: «Τότε, μου είπαν οι βοηθοί μου ότι ίσως έπρεπε να ρισκάρουμε έτσι όπως είχε εξελιχθεί το παιχνίδι και να παίξουμε με τρεις πίσω στην άμυνα. Πήρα την απόφαση να συνεχίσουμε και άλλαξα πάλι τη σκέψη μου. Επέστρεψα στην αρχική επιλογή της εισόδου του Νεγρέδο στο παιχνίδι, σε μια απόφαση που πήραμε μαζί με το υπόλοιπο τιμ και όχι επειδή απλά… φώναζε ο κόσμος». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.