Με πρωταγωνιστή τον Γκέντες, 3-0 η Πορτογαλία

Για πρώτη φορά στην ιστορία τους αναμετρήθηκαν Πορτογαλία και Αλγερία, στο τελευταίο τεστ των πρωταθλητών Ευρώπης πριν το ξεκίνημα του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Για πρώτη φορά στην ιστορία τους αναμετρήθηκαν Πορτογαλία και Αλγερία, στο τελευταίο τεστ των πρωταθλητών Ευρώπης πριν το ξεκίνημα του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η Αλγερία έχει αποκλειστεί από αυτή τη γιορτή του ποδοσφαίρου και δεν κατάφερε να δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα στον αντίπαλο της και μάλιστα μέσα στην έδρα του, (το φιλικό έγινε στο Ντα Λουζ της Λισαβόνας).
Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να επιστρέφει στο βασικό σχήμα, η ομάδα του Φερνάντο Σάντος ουσιαστικά «καθάρισε» την υπόθεση νίκη από το πρώτο ημίχρονο όταν προηγήθηκε με 2-0.
Ο Γκονσάλο Γκέντες άνοιξε το σκορ στο 17ο λεπτό, μετά την κεφαλιά πάσα του Σίλβα και οι Ίβηρες διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 37΄, με τον Ρονάλντο να δημιουργεί και τον Μπρούνο Φερνάντες να εκτελεί με κοντινή κεφαλιά.
Με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 55΄ ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν (έπαιζε δανεικός στην Βαλένθια) Γκονσάλο Γκέντες, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.
Στο 84΄ακυρώθηκε γκολ του Ζοάο Μάριο ως οφσάιντ μετά από χρήση του VAR.
Οχτώ ημέρες πριν από την έναρξη των υποχρεώσεων της στο Μουντιάλ (πρεμιέρα με την Ισπανία στις 15 Ιουνίου), η Πορτογαλία έδειξε σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση.
Από την άλλη πλευρά η Αλγερία προβλημάτισε για ακόμη ένα παιχνίδι. Η ομάδα του Ραμπάχ Μαντζέρ, ηττήθηκε για 4ο συνεχόμενο φιλικό παιχνίδι
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πατρίσιο, Σοάρες, Πέπε, Άλβες (57′ Φόντε), Γκερέιρο (57′ Ρούι), Καρβάλιο (64′ Κουαρέσμα), Μοουτίνιο (75′ Μάριο), Μπ. Σίλβα (64′ Αντριέν Σίλβα), Φερνάντες, Γκέντες, Ρονάλντο (74′ Αντρέ Σίλβα)
ΑΛΓΕΡΙΑ: Σαλχί, Μαντί, Μεντζανί (71′ Μπουνετζά), Μπενμουσά, Φερχάτ, Μπουκανσούς (57′ Μπενκεμασά), Μπενταλέμπ, Μπενσεμπαϊνί, Μαχρέζ, Σλιμανί (85′ Σουντανί), Μπραχιμί


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.