Τα εισιτήρια φεύγουν, το τεστ έρχεται

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ έχει δείξει ζωηρό ενδιαφέρον για το ντέρμπι με τον Άρη την προσεχή Τετάρτη (28/12) στο κλειστό της Πυλαίας

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ έχει δείξει ζωηρό ενδιαφέρον για το ντέρμπι με τον Άρη την προσεχή Τετάρτη (28/12) στο κλειστό της Πυλαίας, την ώρα που ο Σούλης Μαρκόπουλος περιμένει να βγάλει σημαντικά συμπεράσματα για παίκτες του από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Η προετοιμασία για το κρίσιμο ματς συνεχίζεται και στο στρατόπεδο του «Δικεφάλου του Βορρά», με τους Θεσσαλονικείς να μην έχουν περιθώρια για απώλεια βαθμών αλλά και… γοήτρου, καθώς ο δρόμος προς την τετράδα είναι «μακρύς» ακόμα. Πάντως, οι φίλαθλοι τους αναμένεται να τους προσφέρουν κάθε δυνατή βοήθεια, καθώς ήδη μερικές χιλιάδες εισιτηρίων έχουν κάνει φτερά.

Παράλληλα, ο Μαρκόπουλος δεν έχει μείνει ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις των ξένων του ΠΑΟΚ. Από τη μία ο Στίγκερς που παρέμεινε δε φαίνεται να έχει δικαιολογήσει την απόφαση του Έλληνα τεχνικού να τον διατηρήσει στο ρόστερ. Από την άλλη, τόσο ο Ράιτ, όσο και ο Γκίντενς δεν έχουν προσφέρει τα αναμενόμενα και τον έχουν προβληματίσει έντονα. Έτσι, το εν λόγω παιχνίδι θα τον βοηθήσει να ξεδιαλύνει το τοπίο και να πάρει σημαντικές αποφάσεις για τους Αμερικανούς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.