Κατατέθηκε πρόταση, στήριξη Νοτιά (vid)

Επίσημη πρόταση για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ μετέφερε στη Γενική Συνέλευση ο Γιάννης Βλάχος, δικηγόρος του υποψήφιου επενδυτή. Αποφασισμένος να στηρίξει την Ένωση ο Νίκος Νοτιάς, μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις. Δείτε τις δηλώσεις των κ.κ. Νοτιά, Αδαμίδη και Βλάχου.

Επίσημη πρόταση για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ μετέφερε στη Γενική Συνέλευση ο Γιάννης Βλάχος, δικηγόρος του υποψήφιου επενδυτή. Αποφασισμένος να στηρίξει την Ένωση ο Νίκος Νοτιάς, μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις. Ο μεγαλομέτοχος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ τόνισε πως δεν άφησε ποτέ την Ένωση και πως δεν σκοπεύει να το κάνει και τώρα. Επίσης, ζήτησε απ τους φιλάθλους της ομάδας να βοηθήσουν οικονομικά την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, μέσω της παρουσίας τους στις εντός έδρας αναμετρήσεις.


Από εκεί και πέρα, εντός 45 ημερών θα πρέπει να πραγματοποιηθεί ο οικονομικός έλεγχος στην ΠΑΕ ΑΕΚ, προκειμένου να προχωρήσει η συμφωνία με τον υποψήφιο επενδυτή που παρουσίασε στη Γενική Συνέλευση της Ένωσης, ο Γιάννης Βλάχος. Ο Έλληνας δικηγόρος τόνισε πως επιθυμία του πελάτη του είναι να διατηρήσει την ανωνυμία του, μέχρι να επιτευχθεί η συμφωνία.


Από την πλευρά του, ο Σταύρος Αδαμίδης τόνισε πως η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου, έχει ως μόνο στόχο την διενέργεια των διεργασιών, για την είσοδο στην ΠΑΕ του νέου επενδυτή.

Αρχικά, ο Σταύρος Αδαμίδης τόνισε μετά το τέλος της Γενικής Συνέλευση στα γραφεία της ΠΑΕ στα Σπάτα: «Τελείωσε η Γενική Συνέλευση των μετόχων, που κράτησε περίπου δυόμισι ώρες. Μια από τις πλέον κρίσιμες στην ιστορία της ΑΕΚ. Βρισκόμαστε σε κρίσιμο σταυροδρόμι. Έχει γίνει εδώ και καιρό έκκληση σε πιθανούς επενδυτές για να συμμετάσχουν ως συμπαίκτες στη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ. Αρκετοί έδειξαν ενδιαφέρον, αλλά το μόνο ουσιαστικό ενδιαφέρον μας μεταφέρθηκε από τον κ. Βλάχο. Αυτό δεν σημαίνει πως σταματούμε να μιλάμε με οποιονδήποτε άλλο εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών. Ο κ. Βλάχος εκπροσωπεί έναν επενδυτή, τον οποίο γνωρίζουμε ο κ. Νοτιάς, ο κ. Κασνακίδης και εγώ. Άμεσα θα ξεκινήσει ο έλεγχος της ΠΑΕ και μέσα σε ένα μήνα θα μπει ο νέος επενδυτής. Μιλάμε για μια οικονομική οντότητα, η οποία μπορεί να λύσει το πρόβλημα της ΑΕΚ. Έδειξαν από την αρχή ενδιαφέρον για το γήπεδο, καθώς η ΑΕΚ αποτελεί καλή επένδυση για κάποιον, συμπεριλαμβανομένου και του γηπεδικού. Η διοίκηση έχει μόνη εντολή να πραγματοποιήσει όλες τις διαδικασίες για την είσοδο του επενδυτή στη ομάδα. Όποιος άλλος ενδιαφέρεται για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, τότε καλώς να ορίσει. Νομίζω πως ο κ. Νοτιάς θα συνδράμει για τον επόμενο μήνα και περιμένουμε και από τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο. Είμαστε δεύτεροι στο πρωτάθλημα, παρά τα προβλήματα που έχουμε και διεκδικούμε τον τίτλο. Υπάρχουν αρκετοί υποψήφιοι επενδυτές και ο πελάτης του κ. Βλάχου έχει ζητήσει να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητά του, μέχρι να υπάρξει οριστική συμφωνία. Ξέρουμε ποιος είναι και θα αποκαλυφθεί όταν τελειώσουν όλα ομαλά. Ζητήθηκε από τον κ. Βλάχο να υπάρξει οικονομική συνδρομή από τον πελάτη του και μας τόνισε πως θα μεταφέρει το αίτημά μας».

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Βλάχος τόνισε: «Παραβρέθηκα στη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΑΕΚ, μεταφέροντας το ενδιαφέρον που υπάρχει από τον πελάτη του, για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών. Το όνομά του δε μπορεί να γίνει γνωστό για ευνόητους λόγους. Ζητήσαμε να υπάρξει απόλυτη εχεμύθεια στο συγκεκριμένο θέμα και μέσα στις επόμενες 45 ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθούν οι διαβουλεύσεις. Το θέμα είναι να τελειώσει άμεσα η συγκεκριμένη υπόθεση και να λυτρωθεί τόσο η ομάδα, όσο και οι φίλαθλοι που περιμένουν μια λύση στα διοικητικά. Οι συνομιλίες έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετές ημέρες. Το θέμα του γηπέδου αποτελεί προτεραιότητα για εμάς. Θέλουμε να προχωρήσει η κατασκευή νέου γηπέδου για την ΑΕΚ. Δεν έχω άποψη για τα υπόλοιπα περί του γηπεδικού. Θα γίνει ένας διαχειριστικός έλεγχος πριν προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις. Θέλουμε να δούμε τα στοιχεία που θα προκύψουν και όπως γνωρίζεται τα οικονομικά στοιχεία στον επαγγελματισμό είναι σημαντικά. Πρόκειται για επένδυση και εφόσον βρεθεί η χρυσή τομή, τότε θα υπάρξει συμφωνία. Πρώτα οι συζητήσεις και μετά οι λεπτομέρειες. Την επομένη εβδομάδα θα έχουμε μια πιο συγκεκριμένη εικόνα. Δεν είμαστε μάντεις, εδώ γίνονται διαπραγματεύσεις και θα συμμετέχω και εγώ. Αυτό που ξέρω είναι το περιεχόμενο μια συγκεκριμένης εντολής που έχω. Μετέφερα την συγκεκριμένη πρόταση και ελπίζω να ολοκληρωθεί αυτή η μεταφορά. Αν δε του άρεσε το ποδόσφαιρο, δε θα έκανε το βήμα αυτό. Σίγουρα είναι ενήμερος για τις αγωνίες της ΑΕΚ και για προβλήματα της ομάδας. Εμείς έχουμε καταθέσει μια επενδυτική πρόταση. Δεν είναι κάποιος φίλαθλος της ΑΕΚ που θα έμπαινε για να πάρει την ομάδα. Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα».

Τέλος, ο Νίκος Νοτιάς τόνισε: «Η ΑΕΚ βρίσκεται σε δύσκολη θέση και εμείς κάναμε ότι μπορούσαμε από την πλευρά μας, μέχρι τώρα. Ο μόνος που μπορεί να βοηθήσει την ΑΕΚ είναι ο κόσμος. Θέλουμε από τους φιλάθλους της ομάδας να έρθουν στο γήπεδο και να βοηθήσουν την ομάδα οικονομικά. Να βρεθεί ο κόσμος στο πλευρό της ομάδας. Εγώ θα κάνω ότι μπορώ. Δεν υπάρχει ημέρα που δεν έχω βοηθήσει την ΑΕΚ. Έχω κάνει πάρα πολλά τα τελευταία δυο χρόνια. Θέλω να είμαστε πρώτα ΑΕΚ. Η ΑΕΚ είναι σε πάρα πολύ δύσκολη θέση και έχουμε 45 ημέρες για να βρούμε λύση. Γνωρίζω τον επενδυτή και έχει μεγάλη οικονομική επιφάνεια. Δεν έχω αφήσει την ΑΕΚ και δεν θα την αφήσω ούτε τώρα. Αγαπώ την ΑΕΚ και δεν είναι επένδυση για εμένα. Για εμένα δεν είναι ένα βαπόρι. Όμως δε μπορώ να συνεχίσω μόνος μου. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο μπορώ από την πλευρά μου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.