Δύο διαφορετικοί κόσμοι

Την ώρα που οι παίκτες του Ολυμπιακού γιόρταζαν την κατάκτηση του 43ου πρωταθλήματος, αυτοί της ΑΕΚ άκουγαν φιλάθλους της ομάδος τους να τους απειλούν.

Την ώρα που οι παίκτες του Ολυμπιακού γιόρταζαν την κατάκτηση του 43ου πρωταθλήματος, αυτοί της ΑΕΚ άκουγαν φιλάθλους της ομάδος τους να τους απειλούν. Αναφέρομε στις δύο πρώτες ομάδες του πρωταθλήματος, σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα, καθώς αν μείνει η τιμωρία της Ενωσης, ο Παναθηναϊκός θα μπει ανάμεσα στους δύο συλλόγους.

Το κλίμα στους δύο πρώτους είναι αντιστρόφως ανάλογο και αυτό οφείλεται στην αγωνιστική τους εικόνα. Το παράξενο είναι πως ο Ολυμπιακός δείχνει σε καλή φόρμα αν και έχει κατακτήσει εδώ και δύο μήνες το πρωτάθλημα, ενώ η ΑΕΚ που πάλευε για ένα καλύτερο πλασάρισμα στα πλέι οφ φανερώνει ένα κακό αγωνιστικό πρόσωπο τις τελευταίες βδομάδες, ιδίως μακρυά από το… σπίτι της. Εξι παιχνίδια χωρίς νίκη μετρά η Ενωση εκτός έδρας με μόλις ένα γκολ, επίδοση που την άφησε 28 βαθμούς μακριά από την κορυφή και τη βάζει στα πλέι οφ -ίσως- με τους ίδιους βαθμούς με τον Παναθηναϊκό

Ωστόσο ο επόμενος κοντινός στόχος και για τους δύο είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου. Το κακό κλίμα στο στρατόπεδο της ΑΕΚ θα το γιατρέψει μόνο η πρόκριση κόντρα στον Ατρόμητο, όπως ξεκαθάρισαν οι οπαδοί στους παίκτες του Πογιέτ. Οι Περιστεριώτες ανεβασμένοι αρκετά των τελευταίο καιρό παίζουν το μοναδικό τους χαρτί για την έξοδο τους στο Γιουρόπα Λιγκ και μόνο εύκολος αντίπαλος δεν θα είναι.

Οσο για τον Ολυμπιακό, τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους. Δύο σερί αγωνιστικές από πέντε γκολ με πέντε γκολ και πέντε διαφορετικούς σκόρερ σε κάθε ματς. Μετά από την ήττα στο ΟΑΚΑ οι “ερυθρόλευκοι” έχουν οκτώ νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια με 28 γκολ στο ενεργητικό τους. Δηλαδή οι παίκτες του Σίλβα σημειώνουν 3,5 γκολ ανά παιχνίδι, με τους “κίτρινους” να μην φτάνουν ούτε στο γκολ (7 τέρματα σε 8 ματς).

Αυτή η εικόνα έκανε τους φιλάθλους του Ολυμπιακού να γεμίσουν το “Γεώργιος Καραϊσκάκης” στη φιέστα του τίτλου προκειμένου να αποθεώσουν τους “ερυθρόλευκους” και τους φιλάθλους της ΑΕΚ να “κατασκηνώσουν” στο ξενοδοχείο προκειμένου να απειλήσουν τους ποδοσφαιριστές του Πογιέτ.

Αυτοί είναι οι διαφορετικοί κόσμοι των δύο πρώτων της βαθμολογίας…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.